Hiiret

Penguin pystyhiiri
hiiret

Penguin pystyhiiri tarjoaa käyttäjälleen ergonomisen tavan työskennellä ja taistella hiirikäsivaivoja vastaan. Se tarjoaa helpon, mutta vallankumouksellisen ratkaisun moniin yleisiin hiirikäsivaivoista johtuviin terveysongelmiin sallimalla molempien käsien työskentelyn samalla hiirellä. Pohjan alusta vähentää pitoa helpottaen työntekoa menettämättä kuitenkaan tarkkuutta.

Sky Vertical Delux
ttttt

Sky Vertical Delux on ergonominen 5-näppäiminen pystyhiiri. Muotoilunsa ansiosta käsi asettuu luonnolliseen “tervehdys”-asentoon, joka vähentää ranteen rasitusta. Hiiressä on irroitettava tukiosa sivussa ja vieritysrullassa klikkaustoiminto.

Tuotenimi
HE Large Wireless 01 & Award Winner
HE Large Wireless 01 & Award Winner
HE Mouse-oikea-langaton-toimistosavotta
HE Mouse-vasenhiiri-toimistosavotta
HE Large Wireless 01 & Award Winner HE Mouse Oikea Langaton Toimistosavotta HE Mouse Vasenhiiri Toimistosavotta

HE –pystyhiiri tarjoaa neutraalin, rennon asennon kädelle ja ranteelle. Ranteen ollessa luonnollisessa asennossaan, veri kiertää kunnolla eivätkä liikkeet rasita kättä samalla tavalla kuin perinteinen tietokonehiiri. Tällöin ”hiirikäsi” -vaivojen riski pienenee tai niihin voi olla apua hiirestä. Hiiri sopii mukavasti käteen ja tukee hyvin rannetta ja sormia. He –hiiri on voittanut Benelux Office Product Award 2013 –palkinnon innovatiivisesta desingnista.

  • Windows, Mac & Linux yhteensopiva
  • 4 näppäintä + scroll
  • Väri: musta
  • Plug & play
  • Langattomassa mallissa ladattava akku