Hiiriohjaimet

Jobmate hiiriohjaimet
Produkt_03_alt

Trendi on sama kaikissa nykyaikaisissa työpaikoissa: Tietokoneen edessä vietetään aina vain enemmän aikaa. Ja aina vain useammat kärsivät selkä-, niska-, hartia- ja rannekivuista. Siksi tarjoamme Teille Jobmaten – ergonomisen hiiren, joka antaa sinun työskennellä vartalolle luonteenomaisella tavalla. Se tarkoittaa, että vältyt kivuilta ja mahdollisesti sairaslomilta pitkällä tähtäimellä. Nerokas ratkaisu täysin turhaan ongelmaan.

Jobmate hiiriohjain on saatavana langallisena sekä langattomana.

Jobmate Touch
JOBMATE_4B2A4591

Jobmate Touch ergonomisen hiiren avulla työskentelet aivan uudella tavalla. Jobmate Touchin ohut ja puhdaslinjainen muotoilu sekä sen suurikokoinen sileä älytoiminnoilla varustettu ohjauslevy tekevät työskentelystä sekä yksinkertaisempaa että joustavampaa.

Värit: musta tai hopea

Mitat: 441 x 125 x 14-27 mm.

Johdon pituus 2 metriä

MouseTrapper Advance
TC933_black_3_

Ergonominen hiiriohjain MouseTrapper Advance vie hiirityöskentelyn aivan uudelle tasolle. Sen tuomat edut helpottavat entisestään hiiriohjaimiin/keskihiiriin tottuneiden henkilöiden työskentelyä.

Tuotteessa on uusi helppokäyttöinen scrolli ja kaikki näppäimet ovat ohjelmoitavissa toimimaan omien toiveittesi mukaan.

Tuote on muotoiltu erittäin matalaksi, vastaten uusien näppäimistöjen ergonomisia vaatimuksia.

Mousetrapper Advance Plus
MT_Advance_Plus_c

Pintakäsitelty sellaiseksi, että bakteerit ja lika eivät tartu siihen helposti. Soveltuu erityisesti kohteisiin, joissa hygieniavaatimukset ovat korkeat kuten terveydenhuolto, hammaslääkärivastaanotot laboratoriot jne.

Puhdistus: Pintadesinfektio aineilla joissa maksimissaan 85% alkoholia (ei asetonia)

MouseTrapper Flexible
100609_Mousetrapper-055

Mousetrapper Flexible on uusi langaton hiirivaihtoehto. Sopii mainiosti käytettäväksi sekä kannettavan, että pöytäkoneen kanssa. Kooltaan pieni mutta iso ominaisuuksiltaan. Voit ohjelmoida toiminnot yhdeksälle painikkeelle. Pieni ja kevyt, helppo ottaa mukaan omassa suojakotelossaan.  Yhdellä latauksella laite toimii jopa kolme kuukautta.

  • langaton, USB 2,4 GHz
  • scrolliominaisuus suoraan matossa
  • kantavuus 10 m
  • paino ainoastaan 295 g
  • mitat: 300 x 95 x 19 mm
  • resoluutio 1500 dpi
MouseTrapper Office II
MT_Office_II_b

Uusi teknisesti parannettu ja entistä matalampi hiiriohjain MouseTrapper Office.

Mousetrapper Prime
mt_prime_vinkel_2 hr

Mousetrapper prime -mallissa on monta uutta ominaisuutta, kuten maton tarkka vieritys- ja osoitintoiminto. Prime-mallissa on aivan uusi vieritystoiminto, jossa on näppäimet ylös- ja alasvieritykseen. Toinen uusi ainutlaatuinen ominaisuus on mahdollisuus ohjelmoida enintään 254 merkin vapaa teksti. Yhdellä näppäimen painalluksella voit liittää tekstin asiakirjaan. Tietenkin voit myös muokata tekstiä tarpeen mukaan. Voit käyttää Primeä langattomasti tai USB-kaapelin kautta.