Jalkatuet

Jalkatuki SJI
jalkatuet

Staattinen seisoma-asento ei ole hyväksi. Keho on silloin paikallaan ja rasitus kohdistuu polviin ja niveliin. SJI (seiso ja istu) jalkatuki on suunniteltu erityisesti käytettäväksi seisomatyöpisteissä, kuten sähkösäätöisten työpöytien yhteydessä. Seisomatyön aikana voit nostaa jalkoja aika ajoin jalkatuen tangon päälle, jolloin aktivoit seisomistasi ja vältyt staattiselta työskentelyasennolta. Kehon aktivoituessa verenkierto paranee, aineenvaihdunta nopeutuu ja energian kulutus kasvaa. Elimistö alkaa jälleen tuottaa aineita, jotka puhdistavat verenkiertoa rasvasta ja verensokerista. Jalkatuki SJI:n avulla kevennät hetkellisesti sekä helposti jalkoihin ja lonkkaan kohdistuvaa rasitusta seistessä.

Mitat: 360 x 190 x 180 mm

Jalkatuki TC190 Flex
TC190 Flex2

Jalkatuen avulla saat tuolisi säädettyä juuri oikealle korkeudelle työpöytäsi suhteen. Flex jalkatuki on helposti säädettävissä korkeussuunnassa kolmeen eri korkeuteen.

Pehmeä nilkkatuki mahdollistaa jalkojen suoristamisen sekä työasennon muutokset. Näin parannat jalkojen verenkiertoa ja vähennät niiden puutumista ja jäykistymistä.

Materiaali: Lakattu teräsputki, muovi. Nilkkatuen päällinen on keinonahkaa, sisus vaahtomuovia.
Väri: Musta

Mitat: lev. x syv. x kork. 490 x 370 x 370 mm

Taso: 430 x 300 mm