Meille töihin

rekry-asikaspaallikko-toimistosavottaEtsimme Sinua – meillä on töitä tarjolla Etelä-Savossa. Ilmianna itsesi tai kaverisi.

Etsimme palvelukseemme b-to-b myyntipalveluun rautaista ammattilaista työskentelemään myynnin parissa asiakaspäällikkönä Etelä-Savon talousalueella.

Päämiehemme EFG, sekä Konica Minolta kuuluvat Suomessa alan johtavien toimittajien joukkoon.

Keskitymme toiminnassamme toimisto- ja julkitilakalusteiden myyntiin, tilojen suunnitteluun, sisustamiseen ja kalustamiseen, sekä monitoimilaitteiden, tulostimien ja asiakirjahallinnan tuotteiden myyntiin, käyttöönotto-, huolto- ja asiakastukipalveluiden toimittamiseen.

Työtehtäviin kuuluu asiakassuhteiden hoitamista, uusien asiakkaiden hankkimista ja myyntityötä. Edellytämme markkinoinnin ja myynnin hallintaa sekä tuotteiden, palveluiden ja sopimusasioiden hyvää tuntemusta. Työ edellyttää aktiivista työskentelyotetta, neuvottelutaitoja ja asiakkaiden tarpeiden ymmärtämistä.

Työhön kuuluu myös asiakkaiden tarpeiden kartoittamista ja selvittämistä. Tarkoituksena on löytää sopivia ratkaisuja asiakkaiden liiketoiminnan tarpeisiin, mikä edellyttää hyvää perehtymistä asiakkaiden toimialaan ja toimintaan, yritys, tuote- ja palveluiden esittelyjä, sekä niiden ominaisuuksia ja mahdollisia lisäpalveluja, neuvotteluja, sopimusten tekemistä sekä toimituksista tai toteutuksesta ja aikatauluista sopimista, kampanjointia, konsultointia, seurantaa ja raportointia.

Työaika on 8-16 tapahtuvaa päivätyötä, mutta joustava.

Sinulla on kykyjä järjestelmälliseen projektityöskentelyyn, olet positiivinen ja avoin.
– Hallitset nykyaikaiset it-työkalut ja sinulla on kaupallinen koulutus
– Kokemus b-to-b -myynnistä on eduksi
– Tunnet myyntityön omaksesi ja viihdyt asiakkaiden parissa

Tehtäväsi on tarjota asiakkaillesi vaivattomia, valmiiksi mietittyjä ratkaisuja.

Tulet tekemään aktiivista myyntityötä. Työsi on pitkäjänteistä ja itsenäistä projektityötä mukavassa Toimistosavotta Oy:n myyntitiimissä. Sinulla on ajokortti, koska tehtävä edellyttää liikkumista yhtiön toimialueella. Päätoimipisteesi sijaitsee Mikkelissä.

Lisätietoja Marko Ruuskanen/Toimistosavotta Oy, gsm 040 411 4703, marko.ruuskanen@toimistosavotta.fi

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi cv:llä ja palkkatoivomuksella varustettuna 31.7.2020 mennessä osoitteeseen: Toimistosavotta Oy, PL 25, 40521 JYVÄSKYLÄ. Merkitse kuoreen työpaikkahakemus, tai sähköpostilla marko.ruuskanen@toimistosavotta.fi Merkitse aiheeseen työpaikkahakemus.