Rauhallista joulua ja menestyksekästä uutta vuotta 2019!

Hyvaa Joulua

Toimistosavotan väki toivottaa rauhallista joulua ja menestyksekästä uutta vuotta 2019.

Katso kuinka digiprintattu joulukortti herää eloon älypuhelimella Konica Minoltan genARate-verkkopalvelun avulla.

 

 

Konica Minolta on kehittänyt genARate-verkkopalvelun, jonka avulla printtiin voidaan lisätä AR-sisältöjä. Niiden toteuttaminen ei vaadi ohjelmointitaitoja tai aiempaa kokemusta.

Uusi palvelu tekee digitaalisen interaktiivisen sisällön lisäämisestä printtiin helppoa.  Palvelun käyttö ei vaadi erikoisosaamista ja soveltuu esimerkiksi mainostoimistoille, painotaloille ja markkinointiosastoille.

Palvelu toimii verkossa selaimella, ja sen käyttöliittymä on havainnollinen. Palveluun sisältyy myös analytiikkaa, jonka avulla voidaan mitata sisällön käyttöä. Painotuotteeseen kytkettävä sisältö voi olla videoita, animaatioita tai 3D-malleja. Käyttäjä voi selata sisältöä mobiililaitteella applikaation avulla, joka tunnistaa automaattisesti kuvat.

– Informaation kyllästämässä maailmassa huomiosta kilpaillaan enemmän kuin koskaan. Printin merkitys markkinoinnin kokonaisuudessa ei ole kuitenkaan vähentynyt. Uuden palvelun avulla printtiä voidaan rikastaa digitaalisella sisällöllä joustavasti, ja digisisältö voidaan kytkeä printtiin saumattomasti, sanoo Christian Kiesewetter, Head of Project Delivery and Operation, Konica Minolta Business Innovation Centre Europe.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.