Referenssit

Lappeenranta tekstillä pieni

Toimistosavotta Oy on valittu Lappeenrannan kaupungin puitesopimustoimittajaksi yleis- ja toimistokalusteissa 5.6.2019 alkaen.

office-toimistosavotta

Puitesopimukseen on liittyneenä Lappeenrannan kaupunkikonserni, Lappeenrannan Energia Oy, Saimaan Tukipalvelut Oy, Lappeen Rakennuttaja Oy, Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy, Lappeenrannan Toimitilat Oy, Etelä-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Lemin kunta, Taipalsaaren kunta, Ruokolahden kunta, Rautjärven kunta, Luumäen kunta, sekä Lappeenrannan seurakuntayhtymä.

otonkulma-1338-1DX_8382_3_4_5_6

HUB Otonkulma

HUB Otonkulma tarjoaa työtiloja kaikille niitä tarvitseville. Haastattelimme yrittäyhteisö HUB Otonkulman toteutusta koordinoinutta Jonna Viskaria.

Otonkulma 1421 1DX 8531
Otonkulma-1421-1DX_8531
Otonkulma-1336-1DX_8332_3_4_5_6
Otonkulma-1414-1DX_8511
Otonkulma-1405-1DX_8506
Otonkulma-1401-1DX_8500
Otonkulma-1359-1DX_8495
Otonkulma-1358-1DX_8492
Otonkulma-1355-1DX_8487
Otonkulma-1353-1DX_8475
Otonkulma-1349-1DX_8451
Otonkulma-1343-1DX_8432
Otonkulma-1341-1DX_8413
Otonkulma-1341-1DX_8410
Otonkulma-1340-1DX_8399
Otonkulma-1338-1DX_8382_3_4_5_6
Oleskelu
Neuvottelu
Hub-otonkulma-logo
Puheluhuone
Otonkulma 1421 1DX 8531 Otonkulma 1336 1DX 8332 3 4 5 6 Otonkulma 1414 1DX 8511 Otonkulma 1405 1DX 8506 Otonkulma 1401 1DX 8500 Otonkulma 1359 1DX 8495 Otonkulma 1358 1DX 8492 Otonkulma 1355 1DX 8487 Otonkulma 1353 1DX 8475 Otonkulma 1349 1DX 8451 Otonkulma 1343 1DX 8432 Otonkulma 1341 1DX 8413 Otonkulma 1341 1DX 8410 Otonkulma 1340 1DX 8399 Otonkulma 1338 1DX 8382 3 4 5 6 Oleskelu Neuvottelu Hub Otonkulma Logo Puheluhuone

Jonna Viskari otti yhteyttä Toimistosavotan yrittäjään Marko Ruuskaseen kysyäkseen mahdollisuutta yhteistyöhön koskien HUB Otonkulman hanketta. Lopullinen yhteistyö lähti käyntiin kilpailutuksen myötä, kun Jonna katsoi suureksi eduksi sen, että Toimistosavotalla oli tarjota tuotteita ja ratkaisuja moniin erilaisiin tarpeisiin, kalusteista, modulaarisista väliseinistä tulostustamiseen, av-tuotteisiin ja jopa kahvikoneisiin.

Jonna Viskari nimeää HUB Otonkulman hankkeessa erityisen positiiviseksi yllätykseksi Toimistosavotan toimittamat modulaariset väliseinät. Viskari toteaakin, että Toimistosavotan vahvuus on sen kokonaisvaltaisessa osaamisessa ja hyvässä hinta-laatusuhteessa. Viskarin mukaan toimitukset ovat sujuneet asennuksineen hyvin näinkin isossa hankkeessa. HUB Otonkulmaan on ollut kova kysyntä, ja se kertoo siitä, että tila- ja materiaaliratkaisut ovat tehneet vaikutuksen muihinkin.

”Näemme usein, mutta Markon saa helposti kiinni myös puhelimitse. Toimistosavotan työtuolistudio on iso plussa. Siellä pääsee testaamaan tuoleja näppärästi”, Viskari kertoo.

mobile-logo-84x84

Mainostoimisto Grafical Oy

Digi-, viestintä- ja mainostoimisto Grafical Oy:ssä kesähelteilläkin suunnitellaan ja toteutetaan uusia kampanjoita ja verkkosivustoja asiakkaiden tarpeisiin. – Positiivinen asiakaskokemus ja aktiivinen läsnäolo vaativat viestintää myös loma-aikaan. Teemme paljon digikampanjoita, mutta myös printtipuolella on täsmätarpeita, toimitusjohtaja Artsi Tolvanen avaa.

Grafical!

”Meille tärkeää on, että värit tulostuvat oikein ja koneet pelittävät silloin kun niitä tarvitaan. Asiantunteva ja nopeasti saatavissa oleva huolto oli siis myös yksi valintakriteereistämme”, Tolvanen painottaa.

”Näytöllä suunniteltu on aina printattava paperille, että voi varmistua miltä layout näyttää ja myös mittasuhteita on syytä tarkistaa tätä kautta”, Tolvanen valottaa.

”Meille tärkeää koneen valinnassa oli siihen liittyvät asiantuntevat palvelut ja että koneen ominaisuudet saadaan maksimaaliseen hyötykäyttöön”, Artsi Tolvanen pohtii.

siimet-logo

Siimet Oy

1DX 8327
1DX_8327
1DX 8327

Siimet Oy ja toimitusjohtaja Ari Mäkitalo ovat tulleet Toimistosavotalle tutuiksi viime vuosina. Toimistosavotta on toimittanut Siimetille toimistokalusteita, ergotuotteita, sekä monitoimilaimilaitteita.

”Marko Ruuskanen on onnistunut aktiivisilla myyntiponnisteluilla saamaan Siimetin satimeen”, Ari Mäkitalo sanoo pilke silmäkulmassa. Mäkitalo kertoo, että Toimistosavotta on palvelut erittäin onnistuneesti ja aina on saatu sitä mitä on tarvittu, ilman tyrkyttämisen tunnetta.

”Toimitukset ovat sujuneet hyvin. Voin suositella!”, Mäkitalo kiteyttää.

a-j-logo

A-J Automation Oy

Aj Automation Ref
Aj-automation-ref
Aj Automation Ref

A-J Automationin Heikki Määttä on Toimistosavotan hyvä tuttu jo vuosien takaa. Viimeisimpänä Toimistosavotta on palvellut sähkösäätöisen työpöydän, Back App työtuolin, toimiston monitoimilaitteen, sekä kahviautomaatin hankinnoissa.

”Olemme ottaneet Markoon yhteyttä aina kun jotain on tarvittu. Palvelu on ollut asiallista. Toimistosavotan tuotteiden hinta-laatusuhde on kohdallaan. Toimitukset ovat sujuneet hyvin, ripeästi ja olemme olleet niihin ja palveluun erittäin tyytyväisiä” Määttä kertoo.

banner

Jukurit

Nitatuolit
Nitatuolit
Nitatuolit

Jukureiden kotihallin toimistotilojen tyhjentyessä ja toimiston siirtyessä keskustaan tarvittiin sinne uudet koneet ja kalusteet. Tarvittiin uusi monitoimilaite, jolla voi tulostaa laadukkaita tulosteita, kopioida, sekä skannata, ja tarvetta ilmeni myös toimistokalusteille. Kalusteita tarvittiin kolmeen neuvotteluhuoneeseen, valmentajien työhuoneeseen, ja käyttöön otettiin myös sähköpöytä ja satulatuoleja.

ESE

Etelä-Savon Energia Oy (ESE) tunnetaan uusiutuvan energian tuottajana, joka myy sähköä kaikkialle Suomessa. Toimistosavotan ja ESE:n yhteistyö alkoi noin 10 vuotta sitten, kun ESE:n toimistolaitteistoa uusittiin. Hyvin jatkuneessa yhteistyössä viimeisimpänä hankittiin ESE:n Mikkelin toimistolle sähköpöydän runkoja, työpistemattoja, työ- ja satulatuoleja. Haastateltavana toimi ESE:n talousjohtaja Sari Siiskonen (kuvassa).

varjoiltu

Toimistokalusteiden uusintaan idea lähti siitä, että työpaikan työergonomiaa oli parannettava. Aiempi hyvin toiminut yhteistyö Toimistosavotan kanssa teki toimittajan valinnasta helpon.

ESE otti käyttöön sähköpöydän runkoja, satula- ja työtuoleja sekä työpistemattoja. Koko prosessi toimii tehokkaasti, kun asiakkaan luokse tullaan tekemään kartoituskäynti, jolloin varmistetaan, että asiakkaan kannalta tehdään paras ratkaisu. Mukavuuden ja värien valitsemisen tekee helpoksi asiantunteva palvelu ja se, että Toimistosavotan toimistolla pystyy käymään tutustumassa tuotteisiin ennen tilauksen suorittamista.

”Mukava tehdä yhteistyötä”

Palvelu on ystävällistä ja yhteistyön aikana Toimistosavotta pitää asiakkaan tapahtumista ajan tasalla, sekä kaikki hoituu sovitussa aikataulussa. Kuten Sari itse sanoi ”Mistä on sovittu niin asiat on tapahtunut ja Marko informoi asioista että missä ollaan menossa.”

small

Toimistosavotta Oy on valittu Savonlinnan kaupungin puitesopimustoimittajaksi monitoimilaitteissa ja niihin liittyvien palveluissa 1.4.2016 alkaen.

mfp-monitoimilaitteet-konicaminolta

Puitesopimukseen on liittyneenä Savonlinnan kaupunki, Enonkosken kunta, Itä-Savon kouluskuntayhtymä, Tanhuvaaran Säätiö / Tanhuvaaran Palvelut Oy, sekä Savonlinnan seurakuntayhtymä.

Savut_2018_05_19_1

Savonlinnan Vuokratalot Oy (ent. YH-Itä-Savo Oy)

Toimisto2
Toimisto2
Minnamiiareuna
Neukkari
Toimisto2 Minnamiiareuna Neukkari

Lähtökohtana uudistuksille oli vanhojen kalusteiden korvaaminen uusilla samalla kohottaen toimiston ilmettä ja parantaen sen ergonomiaa. Toimistorakennus on vanha ja historiallinen talo, jonka sisustaa haluttiin nykyaikaistaa korostaen sen parhaita puolia.

Viimeisin yhteinen projekti oli iso, jossa kaksi talon kolmesta kerroksesta pääsi ehostettavaksi. Ensimmäinen kerros uusittiin täysin, jolloin siitä tuli turvallinen ja asiakaslähtöinen. Kolmanteen kerrokseen tehtiin kokoustiloja. Näin isossa projektissa aikataulutus oli tärkeää, kun tavaroita tuli lisää viikon välein kolmen viikon ajan, jolloin edellisen huoneen täytyi olla valmis ennen seuraavaan siirtymistä. Minna Falck myönsi yllättyneensä, kun näin mittava projekti onnistui moitteetta.

”Toimistosavotta oli oikeasti läsnä projektissa, tavaroita ei jäänyt puuttumaan, ei tarvinnut odotella, paljon joustavuutta sekä nopea ja ystävällinen palvelu”, Minna kiteyttää.

elka

Suomen elinkeinoelämän keskusarkiston toiminnan tarkoituksena on turvata suomalaista elinkeinoelämää koskevan ja sivuavan historiatiedon ja -perinteen säilyminen. Tarinaa Toimistosavotan kanssa on kirjoitettu jo jonkin aikaa onnistuneen yhteistyön merkeissä. Haastateltavana ELKA:lta toimi arkistonjohtaja Jarmo Luoma-aho.

luoma-aho

Alkunsa yhteistyö sai siitä, kun ELKA:n edellisten toimistolaitteiden sopimuskausi oli päättymässä. ELKA:lle on sen jälkeen hankittu Konica Minoltan bizhub C308 monitoimilaitteen lisäksi myös sähköpöytiä, joiden on koettu parantavan työnteon laatua. Niitä hankittiin uusien ergonomiasuosituksien perusteella, sekä sen jälkeen kun työterveyshuollosta käytiin kertomassa työergonomiasta.

”Minä arvostan sellaista palvelua, kun toimittajaan saa yhteyden helposti, tuntee henkilön siellä toisessa päässä, ja että asia hoituu nopeasti. Tietenkin paikallisesti toimittaessa tapaamiset sun muut hoituvat nopeasti.” – Jarmo

logoo

FissioMedia on lappeenrantalainen WordPress-kotisivujen tekemiseen erikoistunut markkinointitoimisto, jonka palveluihin kuuluu kyseisten sivujen suunnittelu, toteutus ja ylläpito. Alkusysäys yhteistyölle saatiin FissioMedian toteuttaessa Toimistosavotan kotisivujen uudistuksen. Yrittäjä Antti Koskinen on varhaisessa vaiheessa ottanut ergonomian huomioon.

antti

”Työssä tulee helposti istuttua koko päivä tietokoneen ääressä, joten parempi olisi olla ergonomia kunnossa, ettei myöhemmässä vaiheessa tule mitään ongelmia.” – Antti Koskinen

Alkutilanteessa oli vain tavallinen työpöytä ja –tuoli, joista Antti Koskisen omien sanojen mukaan oli ergonomia kaukana. Ergonomiaa parantamaan laitettiin Antille sähköpöytä, Salli-satulatuoli ja työpistematto, jolloin työasentojen vaihtaminen on helppoa ja seistessäkään eivät nivelet rasitu. ”Tavaroiden asennus oli ripeää ja ammattitaitoista, kun ne toimituksen yhteydessä laitettiin toimintakuntoon.”

small

Toimistosavotta Oy on valittu Savonlinnan kaupungin puitesopimustoimittajaksi toimistokalusteissa 5.11.2015 alkaen.

office-toimistosavotta

Puitesopimukseen on liittyneenä Savonlinnan kaupunki, Juvan kunta, Rantasalmen kunta, Sulkavan kunta, Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Tanhuvaaran Säätiö / Tanhuvaaran Palvelut Oy, sekä Savonlinnan seurakuntayhtymä.