Referenssit

banner

Liigaan kaudelle 2016-2017 paikkansa lunastanut Jukurit on tehnyt Toimistosavotan kanssa yhteistyötä jo hyvän aikaa. Mikkelin katukuvaan ilmestyneen Jukurien toimiston kalustuksesta ja laitteistosta vastanneena yrityksenä haastattelimme Jukureiden myynti- ja markkinointijohtaja Joni Vesalaista.

Uuden Laitteen Toimitus Toimistolle.
Uuden Laitteen Toimitus Toimistolle.
Villentuoli
Nitatuolit
Dufva
Uuden Laitteen Toimitus Toimistolle. Villentuoli Nitatuolit Dufva

Jukureiden kotihallin toimistotilojen tyhjentyessä ja toimiston siirtyessä keskustaan tarvittiin sinne uudet koneet ja kalusteet. Tarvittiin uusi monitoimilaite, jolla voi tulostaa laadukkaita tulosteita, kopioida, sekä skannata, ja tarvetta ilmeni myös toimistokalusteille. Kalusteita tarvittiin kolmeen neuvotteluhuoneeseen, valmentajien työhuoneeseen, ja käyttöön otettiin myös sähköpöytä ja satulatuoleja.

”Merkittävä yhteistyökuvio”

Yhteistyössä Joni kiittelee sitä, että tiedetään tasan tarkkaan missä ollaan menossa. ”Isot tunnetut maailmanlaajuiset merkit ja joustava paikallinen palvelu ja toimija. Ei tarvitse puhelimen tai muiden juttujen kautta toimia, kun pystyy asioimaan paikan päällä.” – Joni Vesalainen

ESE

Etelä-Savon Energia Oy (ESE) tunnetaan uusiutuvan energian tuottajana, joka myy sähköä kaikkialle Suomessa. Toimistosavotan ja ESE:n yhteistyö alkoi noin 10 vuotta sitten, kun ESE:n toimistolaitteistoa uusittiin. Hyvin jatkuneessa yhteistyössä viimeisimpänä hankittiin ESE:n Mikkelin toimistolle sähköpöydän runkoja, työpistemattoja, työ- ja satulatuoleja. Haastateltavana toimi ESE:n talousjohtaja Sari Siiskonen (kuvassa).

varjoiltu

Toimistokalusteiden uusintaan idea lähti siitä, että työpaikan työergonomiaa oli parannettava. Aiempi hyvin toiminut yhteistyö Toimistosavotan kanssa teki toimittajan valinnasta helpon.

ESE otti käyttöön sähköpöydän runkoja, satula- ja työtuoleja sekä työpistemattoja. Koko prosessi toimii tehokkaasti, kun asiakkaan luokse tullaan tekemään kartoituskäynti, jolloin varmistetaan, että asiakkaan kannalta tehdään paras ratkaisu. Mukavuuden ja värien valitsemisen tekee helpoksi asiantunteva palvelu ja se, että Toimistosavotan toimistolla pystyy käymään tutustumassa tuotteisiin ennen tilauksen suorittamista.

”Mukava tehdä yhteistyötä”

Palvelu on ystävällistä ja yhteistyön aikana Toimistosavotta pitää asiakkaan tapahtumista ajan tasalla, sekä kaikki hoituu sovitussa aikataulussa. Kuten Sari itse sanoi ”Mistä on sovittu niin asiat on tapahtunut ja Marko informoi asioista että missä ollaan menossa.”

pienilogo

YH-Itä-Savo Oy on savonlinnalainen asumisen ja rakentamisen monipalvelutalo, joka isännöi n. 3300 asuntoa ja palvelee yli 50 asiakasyhteisöä. Hyvin toimineen yhteistyön merkeissä Toimistosavotta haastatteli YH-Itä-Savo Oy:n puolesta projektin vetovastuulla ollutta Minna Falckia.

Talo
Talo
Toimisto2
Minnamiiareuna
Neukkari
Talo Toimisto2 Minnamiiareuna Neukkari

Lähtökohtana uudistuksille oli vanhojen kalusteiden korvaaminen uusilla samalla kohottaen toimiston ilmettä ja parantaen sen ergonomiaa. Toimistorakennus on vanha ja historiallinen talo, jonka sisustaa haluttiin nykyaikaistaa korostaen sen parhaita puolia.

Viimeisin yhteinen projekti oli iso, jossa kaksi talon kolmesta kerroksesta pääsi ehostettavaksi. Ensimmäinen kerros uusittiin täysin, jolloin siitä tuli turvallinen ja asiakaslähtöinen. Kolmanteen kerrokseen tehtiin kokoustiloja. Näin isossa projektissa aikataulutus oli tärkeää, kun tavaroita tuli lisää viikon välein kolmen viikon ajan, jolloin edellisen huoneen täytyi olla valmis ennen seuraavaan siirtymistä. Minna Falck myönsi yllättyneensä, kun näin mittava projekti onnistui moitteetta.

”Toimistosavotta oli oikeasti läsnä projektissa, tavaroita ei jäänyt puuttumaan, ei tarvinnut odotella, paljon joustavuutta sekä nopea ja ystävällinen palvelu”, Minna kiteyttää.

elka

Suomen elinkeinoelämän keskusarkiston toiminnan tarkoituksena on turvata suomalaista elinkeinoelämää koskevan ja sivuavan historiatiedon ja -perinteen säilyminen. Tarinaa Toimistosavotan kanssa on kirjoitettu jo jonkin aikaa onnistuneen yhteistyön merkeissä. Haastateltavana ELKA:lta toimi arkistonjohtaja Jarmo Luoma-aho.

luoma-aho

Alkunsa yhteistyö sai siitä, kun ELKA:n edellisten toimistolaitteiden sopimuskausi oli päättymässä. ELKA:lle on sen jälkeen hankittu Konica Minoltan bizhub C308 monitoimilaitteen lisäksi myös sähköpöytiä, joiden on koettu parantavan työnteon laatua. Niitä hankittiin uusien ergonomiasuosituksien perusteella, sekä sen jälkeen kun työterveyshuollosta käytiin kertomassa työergonomiasta.

”Minä arvostan sellaista palvelua, kun toimittajaan saa yhteyden helposti, tuntee henkilön siellä toisessa päässä, ja että asia hoituu nopeasti. Tietenkin paikallisesti toimittaessa tapaamiset sun muut hoituvat nopeasti.” – Jarmo

logoo

FissioMedia on lappeenrantalainen WordPress-kotisivujen tekemiseen erikoistunut markkinointitoimisto, jonka palveluihin kuuluu kyseisten sivujen suunnittelu, toteutus ja ylläpito. Alkusysäys yhteistyölle saatiin FissioMedian toteuttaessa Toimistosavotan kotisivujen uudistuksen. Yrittäjä Antti Koskinen on varhaisessa vaiheessa ottanut ergonomian huomioon.

antti

”Työssä tulee helposti istuttua koko päivä tietokoneen ääressä, joten parempi olisi olla ergonomia kunnossa, ettei myöhemmässä vaiheessa tule mitään ongelmia.” – Antti Koskinen

Alkutilanteessa oli vain tavallinen työpöytä ja –tuoli, joista Antti Koskisen omien sanojen mukaan oli ergonomia kaukana. Ergonomiaa parantamaan laitettiin Antille sähköpöytä, Salli-satulatuoli ja työpistematto, jolloin työasentojen vaihtaminen on helppoa ja seistessäkään eivät nivelet rasitu. ”Tavaroiden asennus oli ripeää ja ammattitaitoista, kun ne toimituksen yhteydessä laitettiin toimintakuntoon.”