skip to Main Content

Toimisto- ja tuotantolaitteet

identity001

Päämiehemme Konica Minolta kuuluu alansa johtavien toimijoiden joukkoon. Konica Minoltan kopiokone- ja monitoimilaitemallistosta löydät kustannustehokkaan ratkaisun kaikkiin tulostus, kopiointi- ja skannaustarpeisiin.

Oletko uudistamassa nykyistä tulostusympäristöäsi? Ota yhteyttä, niin kartoitetaan yhdessä tarpeenne ja suunnitellaan juuri Teidän käyttöönne sopiva laitekokoonpano.

Toimisto- ja tuotantolaitteet leasingrahoituksella

leasing-1

Toimisto- ja tuotantolaitteet huoltopalvelusopimuksella

Icon_efficient_white

  • Huoltopalvelusopimus kattaa laitteen ylläpidon, huollon paikan päällä, varaosat, väriaineet ja tarvikkeet
  • Todelliset käyttökustannukset ovat aina tiedossa, joka helpottaa budjetointia.

Konica Minolta

Lisätietoja:

Marko Ruuskanen
Toimistosavotta Oy
puh. 040 411 4703
marko.ruuskanen@toimistosavotta.fi

Konica Minolta kehittää ja tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ratkaisuja digitaaliseen työympäristöön, IT-ympäristöihin ja ammattitulostamiseen. Konica Minoltan viidessä tutkimus- ja kehityskeskuksessa Euroopassa innovoidaan asiakkaille uusia parempia ratkaisuja, jotka yhdistävät älykkään palvelun ja teknologian. Yrityskulttuurin keskiössä on asiakas, joiden kanssa asioita katsotaan uusista näkökulmista ja ideoidaan oikeat ratkaisut liiketoiminnan kehittämiseen.

Konica Minolta tarjoaa tehokkaita ratkaisuja ja hallinnoituja palveluita IT- ja pilviympäristöihin sekä tietoturvaan liittyen. Tutkimuslaitos IDC MarketScape on nimennyt Konica Minoltan johtavaksi älykkäiden monitoimilaitteiden tarjoajaksi, joka kuvastaa yrityksen vahvaa ratkaisu- ja palvelutarjoamaa tulostusympäristöihin. Konica Minolta tarjoaa vahvana kumppanina ammattitulostusmarkkinaan liiketoimintakonsultointia, huipputeknologiaa ja ohjelmistoja. Yritys on vakiinnuttanut asemansa tuotantopainokoneiden markkinajohtajana Euroopassa ja muualla maailmassa.

Back To Top