Aktiivituolit

Backapp Hipp

backapp_hipp-044-square
  

Backapp Hipp -tuolissa on ainutlaatuinen teknologia.

Hipp – Backappin terveyshyödyt kaikkien saatavilla nykyaikaista teknologiaa hyödyntäen. Ergonominen istuin on pehmeä ja joustava. Backapp Hipp on valmistettu kierrätettävistä materiaaleista, jotka voidaan helposti purkaa kierrätystä varten.

Backapp Hipp tuolilla istutaan jalat jalkalevyn päällä. Ryhdikäs istumisasento ja kevyt liike takaavat erinomaisen istumiskokemuksen.

backapp_hipp-+hipp_V2_sm

Backapp -tuolin salaisuus piilee punaisessa pallossa tuolin alla. Tuolilla istuttaessa jalat eivät ota tukea lattiasta ja istutaan ikään kuin tasapainolaudan päällä. Backapp vahvistaa selkää, koska ryhti pysyy hyvänä, kroppa on rentona ja ylläpitää jatkuvasti tasapainoa. Jalat lepäävät jalkalevyn päällä ja vartalo pääsee liikkumaan vapaasti joka suuntaan. Backapp –tuolin käyttö harjoittaa keskivartalon syviä lihaksia, jotka tukevat selkärankaa. Keho liikkuu jatkuvasti tasapainoa hakiessaan, jolloin selän tukilihakset saavat erinomaista harjoitusta kuin itsestään.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja tilaa tuoli koekäyttöön veloituksetta, tai sovi aika esittelyyn.

Bestool satulatuoli

bestool-active  avainlippu-framed-1

Bestool-satulatuoli on suomalainen patentoitu avainlipputuote. Se on istuinkooltaan säädettävä ja käyttäjän liikkeitä myötäilevä, pienikokoinen sekä huippuergonominen työtuoli. Istuin muodostuu kahdesta osasta, joiden rakenne on muotoiltu mukailemaan istujan lantion muotoja niin, että istumapaine kohdistuu optimaalisesti ollen mahdollisimman pitkälti pois pehmytkudokselta.

Bestool Active on Bestoolin omalla liikkeitä myötäilevällä aktiivimekanismilla varustettu tuoli, ja Bestool Basic on varustettu perinteisllä kallistusmekanimilla, jossa istuinkulma on säädettävissä.

Kehitystyössä on kiinnitetty huomiota erityisesti fysioterapeuttien ja ergonomia-asiantuntijoiden laajaan palautteeseen liittyen markkinoilla olevien tuoteryhmän tuotteiden kokoon ja sisäreisiin aiheuttamaan voimakkaaseen paineeseen. Istuimen koko ja muotoilu on optimoitu niin, että kaikenkokoiset käyttäjät löytävät itselleen helposti ja nopeasti sopivan säädön. Istuinta voit käyttää keskiraollisena, mutta halutessasi voit säätää istuimen puoliskot myös kiinni toisiinsa jolloin rakenne vastaa yksiosaista satulatuolia. Bestool sopii loistavasti myös käyttäjille, jotka ovat kokeneet aiemmin testaamansa satulamalliset istuimet liian suuriksi. Istuimen jämäkkä teräksinen rakenne kestää ja säädöt toimivat hyvin suurempikokoisten käyttäjienkin alla, painorajan ollessa jykevä 130kg.

Myös tuolin ristikko on istuimen kokoa mukaillen pieni. Pieni ristikko luonnollisesti helpottaa käyttöä ahtaammissa tiloissa laajentaen käyttömahdollisuuksia entisestään.

Tavoitteena terveellinen asento selkää väsyttämättä

Oletko pannut merkille, että kävellessäsi pitkiäkin aikoja selkäsi ei väsy etkä kaipaa selkänojaa. Kuitenkin, kun istuudut selkäsi alkaa väsyä, vaikka energiankulutuksesi istuallaan on kävelyyn verrattuna pienempi. Tämä ristiriita selittyy käytännössä paineen jakautumisen erosta istumisen ja kävelyn välillä. Bestoolilla tavoitteena on saavuttaa ylävartaloon sama ryhti kuin kävellessäsi. Näin paine jakautuu luonnollisesti eikä selkäsi väsy, vaikka joutuisit istumaan pidempiäkin aikoja.

Sinulle jolla on käytössä sähkösäätöinen työpöytä, mutta et jaksa tai halua seistä koko päivää ja koet myös perinteisellä työtuolilla istumisen hankalaksi vaihtoehdoksi, tarjoaa Bestool terveellisen vaihtoehdon piristämään työpäivääsi sekä kohentamaan ryhtiäsi. Kokeile vaikka et ikinä olisikaan kokenut satulatuolia omaksesi. Suurin osa Bestoolia kokeilleista ei halua palata enää entiseen!

Bestool on Suomessa suunniteltu ja kehitetty. Tuolin valuosat on suunniteltu erityisesti tätä tuotetta silmällä pitäen. Tuolit kehitetään, verhoillaan ja pakataan Toivalassa. Jokainen käyttäjä on tervetullut antamaan palautetta ja osallistumaan tuotteen edelleen kehittämiseen myös tulevaisuudessa antamalla palautetta meille.

Bestool Basic
Bestool-basic
Bestool-active
Bestool Basic Bestool Active

LISÄTARVIKKEET

BESTOOL DENTAL -jalkasäädöllä

Satulatuoliin asennettava jalkasäätö korvaa istuimen alla olevan korkeuden säätökahvan. Jalkasäädön avulla istuinkorkeutta säädetään kätevästi jalalla, joilloin kädet jäävät vapaaksi. Jalkasäätöä käytetään paljon terveydenhuollossa, erityisesti hammaslääkäreillä ja leikkaussaleissa, joissa hygieenisyys on avainasemassa. Usein puhutaankin dental mallista tai kirurgin jalkasäädöstä.

Jalkasäätö asennetaan tuolin jalkaristikon alle ja korkeuden säädön herkkyys on säädettävissä tuolin käyttäjälle sopivaksi. Jalkasäädön mukana toimitetaan sitä varten erikoiskaasujousi.

Bestool Dental -jalkasäädöllä

Bestool Dental -jalkasäädöllä

 • Verhoilu: musta nahka vakiona
 • Runko terästä
 • Ristikko alumiinia, halkaisija 480mm
 • Vakiona pehmeät pyörät, halkaisija 60mm
 • Kaksiosainen istuin säädettävissä: Kapeimmillaan istuinosan halkaisija on 380mm ja leveimmillään 420mm
 • Painoraja 130kg
 • Korkeudensäätö 630 – 890 mm
 • Vakiona kaasujousi joka sopii 155 – 200cm pituisille käyttäjille
 • Keinumekanismi tai kallistusmekanismi
 • Patent pending
 • Paino n. 8,0 kg
 • Viiden vuoden takuu
Stoo® aktiivituoli

Stoo® aktiivituolit on kehitetty lisäämään aktiivisuutta nimenomaan silloin, kun pitää istua. Kuperan pohjan ansiosta keho pysyy liikkeessä tehostaen istujan aineenvaihduntaa, verenkiertoa sekä selkärangan välilevyjen aineenvaihduntaa.

Aktiivinen istuminen myös mm. kehittää ja vahvistaa niitä lihaksia, jotka ylläpitävät hyvää ryhtiä ja kehon asentoa. Selän lihasten ja niiden vatsapuolen ”vastustajien” liikuttaminen parantaa ryhtiä ja lievittää selkärankaan kohdistuvaa jännitystä. Lue lisää.

Stoo Triangle Aktiivituoli 4
Stoo-triangle-aktiivituoli-4
Stoo-triangle-aktiivituoli
Stoo-triangle-aktiivituoli-2
Stoo-triangle-aktiivituoli-3
Stoo Triangle Aktiivituoli 4 Stoo Triangle Aktiivituoli Stoo Triangle Aktiivituoli 2 Stoo Triangle Aktiivituoli 3

Stoo® Triangle aktiivituoli

Täysiverinen työtuoli, joka  ei kuitenkaan pakota sinua pysymään paikallasi vaan päinvastoin aktivoi Sinua pysymään liikkeessä. Stoo® Triangle muuttaa staattisen istusen akviiviseksi kuperan jalkaosan ansiosta ja isuinosan ennennäkemätön muotoilu takaa parhaan ergonomisen istumanautinnon. Kuminen pohja takaa hyvän pidon eikä tuoli luista alta. Kaasujousi on luonnollisesti pyörimätän, jotta käyttäminen olisi turvallista.

Kiilamaisen istuimen etummaisen sivun kulmat on pyöristety niin, etteivät istuimen reunat paina takareisiä. Istuinosan pehmuste on riittävän napakka, jotta se pitää ryhtinsä istuttaessa mikä takaa sen, että reunapainetta ei pääse syntymään takareisiin. Istuimen muotoilu yhdistettynä jalkaosan ominaisuuksiin takaa ergonomisesti optimaalisen istuma-asennon.

Stoo® Trianglen paras kaveri on säädettävä työpöytä. Triangle sopii loistavasti myös kokoustiloihin, kouluihin sekä esim. baarijakkaraksi. Oli käyttöympäristö mikä tahansa, niin istuminen muuttuu varmuudella aktiiviseksi Stoo®n avulla!

 • Aktiivituoli korkeudensäädöllä
 • Korkeudensäätö: 57-86 cm
 • Paino: 6 kg
 • Ergonomisesti muotoiltu istuin
 • Takuu 3 vuotta

 • Musta
 • Valkoinen

 • keltainen
 • musta
 • punainen
 • vaaleanharmaa
 • vaaleansininen
SALLI SwingFit ja SALLI SMALL SwingFit

Salli SwingFitin ja Small SwingFitin istuin myötäilee liikkeitäsi – treenaa selän ja vatsan syviä lihaksia työpäivän aikana!

Istuin myötäilee kehon liikkeitä ja erilaiset eteen ja sivulle tehtävät taivutukset toimivat pilates-liikkeiden tavoin vahvistaen alaselän, lantion alueen ja vatsan lihaksia. Liikettä myötäilevä istuin auttaa säilyttämään selän luonnollisen notkon myös työtehtävissä, jotka tapahtuvat eteenpäin kurottaen. Kaksiosaisen istuimen erikoisuutena on istuimen leveydensäätö, joten tuoli sopii myös kapealantioiselle istujalle.

Uusi Salli SMALL SwingFit – Ennennäkemätöntä istumamukavuutta, lue lisää, Salli satulatuolien odotettu uutuus: pieni satulatuoli

Salli Swingfit 8YRJ M
Salli-swingfit_8YRJ_m
Salli-small-swingfit_9IH1_m
Jalkasaato_PHB3_m
Salli-base_KAHP_m
Salli-base_6T5N_m
Salli Swingfit 8YRJ M Salli Small Swingfit 9IH1 M Jalkasaato PHB3 M Salli-base-ristikko Salli-base-musta
 • Istuin on nahkaa, keinonahkaa tai ESD-kangasta/keinonahkaa,
  katso värikartta Colour_Charts_Leather_Artificial_Fabric_2019
 • Ø 560 mm hierova Salli Base -ristikko
  salli-base-ristikko

  salli-base-ristikko-matta metalli

   

  salli-base-musta

  salli-base-ristikko-musta

  Hiero jalkapohjiasi ristikon nystyjä vasten ja nauti virkistävästä jalkahieronnasta!

  Ø 560 mm, värit matta metalli ja musta. Paino 1,9 kg. Ristikkoon käyvät kaikki pyörät
  ja sen voi lisätät kaikkiin tuolimalleihin. Ristikon materiaalista 85-95% on kierrätettyä
  alumiinia.
  Huom! Yhdistelmään Salli Base ja Top&Bottom (jalkasäätö, mahdollistaa satulatuolin
  korkeudensäädön ilman käsikosketusta. Suositellaan käytettäväksi hygieenisyyttä vaativissa
  tehtävissä ja ympäristöissä, kuten leikkaussaleissa ja hammahoitoloissa) Ø 75 mm pyörät
  jotka toimitetaan tilauksen yhteydessä automaattisesti ilman lisähintaa.

 • Kaksiosainen liikettä myötäilevä istuin
 • Istuimessa leveydensäätö
 • Istuin nahkaa, keinonahkaa tai ESD-kangasta/keinonahkaa
 • Kaasujousen ja ristikon väri metalli tai musta
 • Kaasujousen pituus: Saatavana viittä kokoa: L, M, S, S-Light ja mini.
  • Lyhyt kaasujousi S soveltuu alle 150-senttisille käyttäjille
  • keskipitkä M alle 170-senttisille
  • pitkä L yli 165-senttisille
  • S Light -kaasujousi (vain matta musta) sopii parhaiten ala-asteikäisille lapsille, sillä sen käyttäminen vaatii vähemmän voimaa kuin tavallisen kaasujousen.
  • Mini-kaasujousi on tarkoitettu erityistilanteisiin, ja sen käyttö riippuu työskentelykorkeudesta, ei käyttäjän pituudesta
 • Tuolin paino 11 kg
 • Takuu 10 vuotta
SALLI Swing

Swing-mekanismin ansiosta treenaat Salli Swingillä huomaamattasi koko päivän!

Istuin myötäilee kehon liikkeitä ja erilaiset eteen ja sivulle tehtävät taivutukset toimivat pilates-liikkeiden tavoin vahvistaen alaselän, lantion alueen ja vatsan lihaksia. Liikettä myötäilevä istuin auttaa säilyttämään selän luonnollisen notkon myös työtehtävissä, jotka tapahtuvat eteenpäin kurottaen.

Salli Swing 2MTM M
Salli-swing_2MTM_m
Salli-swing_76I7_m
Salli-swing_429N_m
Salli-swing_KWDQ_m
Salli-swing_MOPT_m
Salli-swing_QG6A_m
Salli-swing_R3PE_m
Salli-swing_XP4E_m
Salli-swing_Z4ES_m
Salli-swing_ZNBZ_m
Salli Swing 2MTM M Salli Swing 76I7 M Salli Swing 429N M Salli Swing KWDQ M Salli Swing MOPT M Salli Swing QG6A M Salli Swing R3PE M Salli Swing XP4E M Salli Swing Z4ES M Salli Swing ZNBZ M

Istuin on nahkaa, keinonahkaa tai ESD-kangasta/keinonahkaa,
katso värikartta Colour_Charts_Leather_Artificial_Fabric_2019

 • Kaksiosainen liikettä myötäilevä istuin
 • Istuin nahkaa, keinonahkaa tai ESD-kangasta/keinonahkaa, katso värikartta
 • Kaasujousen ja ristikon väri metalli tai musta, tarkista oikea kaasujousen pituus
 • Kaasujousen pituus: Saatavana viittä kokoa: L, M, S, S-Light ja mini.
  • Lyhyt kaasujousi S soveltuu alle 150-senttisille käyttäjille
  • keskipitkä M alle 170-senttisille
  • pitkä L yli 165-senttisille
  • S Light -kaasujousi (vain matta musta) sopii parhaiten ala-asteikäisille lapsille, sillä sen käyttäminen vaatii vähemmän voimaa kuin tavallisen kaasujousen.
  • Mini-kaasujousi on tarkoitettu erityistilanteisiin, ja sen käyttö riippuu työskentelykorkeudesta, ei käyttäjän pituudesta
 • Tuolin paino 10 kg
 • Takuu 10 vuotta
SALLI MultiAdjuster ja SALLI SMALL MultiAdjuster

Salli MultiAdjuster ja Salli Small MultiAdjusteri tuolissa on monipuoliset säätömahdollisuudet vaativallekin käyttäjälle.

Monipuolisten säätömahdollisuuksien ansiosta tuoli sopii hyvinkin erilaisten istujien tarpeisiin. Kallistusmekanismin avulla työskentelyasennon pystyy säätämään itselleen optimaaliseksi. Kallistamalla istuinta eteenpäin on mahdollista kurottaa eteenpäin ilman haitallista pyöreäselkäisyyttä.

Uusi Salli SMALL MultiAdjuster – Ennennäkemätöntä istumamukavuutta, lue lisää, Salli satulatuolien odotettu uutuus: pieni satulatuoli

Salli Multiadjuster IYLU M
Salli-multiadjuster_IYLU_m
Salli-small-multiadjuster_80DK_m
Jalkasaato_PHB3_m
Salli-base_6T5N_m
Salli-base_KAHP_m
Salli Multiadjuster IYLU M Salli Small Multiadjuster 80DK M Jalkasaato PHB3 M Salli-base-musta Salli-base-ristikko
 • Istuin on nahkaa, keinonahkaa tai ESD-kangasta/keinonahkaa,
  katso värikartta Colour_Charts_Leather_Artificial_Fabric_2019
 • Ø 560 mm hierova Salli Base -ristikko
  salli-base-ristikko

  salli-base-ristikko-matta metalli

   

  salli-base-musta

  salli-base-ristikko-musta

  Hiero jalkapohjiasi ristikon nystyjä vasten ja nauti virkistävästä jalkahieronnasta!

  Ø 560 mm, värit matta metalli ja musta. Paino 1,9 kg. Ristikkoon käyvät kaikki pyörät
  ja sen voi lisätät kaikkiin tuolimalleihin. Ristikon materiaalista 85-95% on kierrätettyä
  alumiinia.
  Huom! Yhdistelmään Salli Base ja Top&Bottom (jalkasäätö, mahdollistaa satulatuolin
  korkeudensäädön ilman käsikosketusta. Suositellaan käytettäväksi hygieenisyyttä vaativissa
  tehtävissä ja ympäristöissä, kuten leikkaussaleissa ja hammahoitoloissa) Ø 75 mm pyörät
  jotka toimitetaan tilauksen yhteydessä automaattisesti ilman lisähintaa.

 • Kaksiosainen istuin
 • Istuimessa leveydensäätö
 • Istuin nahkaa, keinonahkaa tai ESD-kangasta/keinonahkaa
 • Kaasujousen ja ristikon väri metalli tai musta
 • Kaasujousen pituus: Saatavana viittä kokoa: L, M, S, S-Light ja mini.
  • Lyhyt kaasujousi S soveltuu alle 150-senttisille käyttäjille
  • keskipitkä M alle 170-senttisille
  • pitkä L yli 165-senttisille
  • S Light -kaasujousi (vain matta musta) sopii parhaiten ala-asteikäisille lapsille, sillä sen käyttäminen vaatii vähemmän voimaa kuin tavallisen kaasujousen.
  • Mini-kaasujousi on tarkoitettu erityistilanteisiin, ja sen käyttö riippuu työskentelykorkeudesta, ei käyttäjän pituudesta
 • Tuolin paino 11 kg
 • Takuu 10 vuotta
SALLI Twin

Salli Twin on helppokäyttöinen.

Erinomainen satulatuoli sekä miehille että naisille.

Salli Twin 9BCV M
Salli-twin_9BCV_m
Salli-twin_DP7D_m
Salli-twin_Y3YZ_m
Salli-twin_ZL2J_m
Salli Twin 9BCV M Salli Twin DP7D M Salli Twin Y3YZ M Salli Twin ZL2J M

Istuin on nahkaa, keinonahkaa tai ESD-kangasta/keinonahkaa,
katso värikartta Colour_Charts_Leather_Artificial_Fabric_2019

 • Kaksiosainen istuin
 • Istuimessa kallistuksensäätö
 • Istuin nahkaa, keinonahkaa tai ESD-kangasta/keinonahkaa katso värikartta
 • Kaasujousen ja ristikon väri metalli tai musta, tarkista oikea kaasujousen pituus
 • Kaasujousen pituus: Saatavana viittä kokoa: L, M, S, S-Light ja mini.
  • Lyhyt kaasujousi S soveltuu alle 150-senttisille käyttäjille
  • keskipitkä M alle 170-senttisille
  • pitkä L yli 165-senttisille
  • S Light -kaasujousi (vain matta musta) sopii parhaiten ala-asteikäisille lapsille, sillä sen käyttäminen vaatii vähemmän voimaa kuin tavallisen kaasujousen.
  • Mini-kaasujousi on tarkoitettu erityistilanteisiin, ja sen käyttö riippuu työskentelykorkeudesta, ei käyttäjän pituudesta
 • Tuolin paino 10,5 kg
 • Takuu 10 vuotta
SALLI Classic

Hyvä vaihtoehto naisille, jotka haluavat yksiosaisen istuimen.

Suositellaan vain osa-aikaiseen käyttöön.

Salli Classic 8FWM M
Salli-classic_8FWM_m
Salli Classic 8FWM M

Istuin on nahkaa, keinonahkaa tai ESD-kangasta/keinonahkaa,
katso värikartta Colour_Charts_Leather_Artificial_Fabric_2019

 • Yksiosainen istuin
 • Istuimessa kallistuksensäätö
 • Istuin nahkaa, keinonahkaa tai ESD-kangasta/keinonahkaa, katso värikartta
 • Kaasujousen ja ristikon väri metalli tai musta
 • Kaasujousen pituus: Saatavana viittä kokoa: L, M, S, S-Light ja mini.
  • Lyhyt kaasujousi S soveltuu alle 150-senttisille käyttäjille
  • keskipitkä M alle 170-senttisille
  • pitkä L yli 165-senttisille
  • S Light -kaasujousi (vain matta musta) sopii parhaiten ala-asteikäisille lapsille, sillä sen käyttäminen vaatii vähemmän voimaa kuin tavallisen kaasujousen.
  • Mini-kaasujousi on tarkoitettu erityistilanteisiin, ja sen käyttö riippuu työskentelykorkeudesta, ei käyttäjän pituudesta
 • Tuolin paino 11 kg
 • Takuu 10 vuotta
SALLI Strong

Erityisen vahvarakenteisessa Strongissa on kaksiosainen istuin vakioleveydellä.

Soveltuu tavallista raskaampaan käyttöön esimerkiksi isokokoisille henkilöille. Erityisvahva istuin, kestää 150 kg painon (muut tuolit 120 kg).

Salli Strong BC8F M
Salli-strong_BC8F_m
Salli Strong BC8F M

Istuin on nahkaa, keinonahkaa tai ESD-kangasta/keinonahkaa,
katso värikartta Colour_Charts_Leather_Artificial_Fabric_2019

 • Kaksiosainen istuin
 • Istuimessa kallistuksensäätö (kallistuksen- ja korkeudensäätö samalla kahvalla)
 • Erikoisvahva rakenne, max 150 kg
 • Istuin nahkaa tai keinonahkaa, katso värikartta
 • Kaasujousen väri metalli, pitkä tai keskipitkä
 • Iso ristikko, Ø 600 mm
 • Tuoliin ei voi liittää lisävarusteita
 • Tuolin paino 13 kg
 • Takuu 10 vuotta
SALLI Rosteri

Salli Rosterin kaikki metalliosat ovat ruostumatonta terästä.

Tuoli sopii erinomaisesti tiloihin, joissa kalusteilta vaaditaan huippuluokan hygieenisyyttä ja helppoa puhdistettavuutta. Käyttökohteita ovat esimerkiksi elintarviketeollisuuden valmistuslinjat, leipomot, laboratoriot ja teollisuuskeittiöt.

Salli Rosteri ODXY M
Salli-rosteri_ODXY_m
Salli Rosteri ODXY M

Istuin on nahkaa, keinonahkaa tai ESD-kangasta/keinonahkaa,
katso värikartta Colour_Charts_Leather_Artificial_Fabric_2019

 • Kaksiosainen istuin
 • Istuin kallistuksensäädöllä tai ilman
 • Kaikki metalliosat ruostumatonta terästä
 • Istuin keinonahkaa, katso värikartta
 • Vain keskipitkä kaasujousi, metalli
 • Teollisuusristikko, Ø 540 mm
 • Erikoissuuret teollisuuspyörät, Ø 80 mm
 • Tuolin paino 11,5 kg
 • Takuu 10 vuotta
SALLI Kirurgintuoli

Salli Kirurgintuoli sopii äärimmäistä tarkkuutta vaativiin tehtäviin kuten leikkaussalityöskentelyyn ja hammashuoltoon.

Tuolissa vakiona selkänoja kyynärtuilla ja jalkasäätöinen korkeudensäätö kaasujousella.

Salli Kirurgintuoli OA6N M
Salli-kirurgintuoli_OA6N_m
Salli Kirurgintuoli OA6N M

Istuin on nahkaa, keinonahkaa tai ESD-kangasta/keinonahkaa,
katso värikartta Colour_Charts_Leather_Artificial_Fabric_2019

 • Kaksiosainen istuin
 • Istuin kallistuksensäädöllä tai ilman
 • Istuin nahkaa tai keinonahkaa, katso värikartta
 • Korkeudensäätö sekä käsikahvalla että jalkasäädöllä
 • Kirurgin selkänoja kyynärtuilla
 • Tuolin takuu 10 vuotta, lisävarusteiden 2 vuotta
SALLI Swing Care ja SALLI SwingFit Care

Salli Care on edullinen vaihtoehto jossa on kaikki Salli Satulatuolin ainutlaatuiset terveysvaikutukset.

Salli Caren ergonominen istuin koostuu neljästä nahkapalasta, joiden välissä on ohuet saumat. Palat ovat ylijäämänahkaa muiden tuolimallien tuotannosta. Salli Care -mallissa on Swing- tai SwingFit-istuin ja muovinen ristikko. Tuoli on aina musta, ja sen saa halutessaan myös metalliristikolla. Takuu kymmenen (10) vuotta.

Kaasujousen pituus: Saatavana viittä kokoa: L, M, S, S-Light ja mini.

 • Lyhyt kaasujousi S soveltuu alle 150-senttisille käyttäjille
 • keskipitkä M alle 170-senttisille
 • pitkä L yli 165-senttisille
 • S Light -kaasujousi (vain matta musta) sopii parhaiten ala-asteikäisille lapsille, sillä sen käyttäminen vaatii vähemmän voimaa kuin tavallisen kaasujousen.
 • Mini-kaasujousi on tarkoitettu erityistilanteisiin, ja sen käyttö riippuu työskentelykorkeudesta, ei käyttäjän pituudesta

salli-care_UP1K_m

BackApp 2.0

Back App Office on alkuperäinen Back App -tuoli, jolla istutaan jalat jalkalevyn päällä. Ryhdikäs istumisasento ja kevyt liike takaavat erinomaisen istumiskokemuksen.

Back App -tuolin salaisuus piilee punaisessa pallossa tuolin alla. Tuolilla istuttaessa jalat eivät ota tukea lattiasta ja istutaan ikään kuin tasapainolaudan päällä. Back App vahvistaa selkää, koska ryhti pysyy hyvänä, kroppa on rentona ja ylläpitää jatkuvasti tasapainoa. Jalat lepäävät jalkalevyn päällä ja vartalo pääsee liikkumaan vapaasti joka suuntaan. Back App –tuolin käyttö harjoittaa keskivartalon syviä lihaksia, jotka tukevat selkärankaa. Keho liikkuu jatkuvasti tasapainoa hakiessaan, jolloin selän tukilihakset saavat erinomaista harjoitusta kuin itsestään.

Chair Full2
Chair-full2
Wheels-full2
Chair Full2 Wheels Full2
 • Runko on valmistettu 99,9 % kierrätetystä painevaletusta alumiinista, ja se on saatavana väreissä hopeanharmaa, tummanharmaa ja kiiltävä.
 • Putkeen on valettu pallo, jota voidaan säätää istuimen kaltevuuskulman muuttamiseksi.
 • Putkessa on vihreän ja punaisen kallistuskulman osoitin.
 • Nitriilikumista valmistettu putki on kiinnitetty alustaan kaksipuolisella teipillä, joka parantaa kiinnitysvoimaa käytössä.
 • Yksi yleismallinen nostokorkeus. Luonnoksessa on mainittu tuotteen mitat.
 • Istuin on pyöristetty ja sen keskellä on kaareva kohouma, joka vähentää lantiopohjaan kohdistuvaa painetta.
EFG Saddle Seat

EFG Saddle seat -satulatuoli on pelkistetty työtuoli, joka on saatavana selkänojallisena ja ilman selkänojaa. Verhoiluvaihtoehtoina musta kangas- tai nahkaverhoilu. EFG Saddle Seat soveltuu hyvin aktiiviseen työskentelyyn istuma- seisomapöydän kanssa.

 • Selkänojallinen tai ilman selkänojaa.
 • Kaksi verhoiluvaihtoehtoa: musta kangasverhoilu (100 % polypropyleeni, 70.000 Martindale) tai nahkaverhoilu.
 • Selkänojassa on kallistuksen ja korkeuden säätö, istuimessa kallistuksen säätö.
 • Säädettävä istuinkorkeus 580-790 mm vakiona. Valinnaiset istuinkorkeudet; 410-530 mm tai 480-620 mm.
 • Intervallijarruttavat Ø 60 mm pyörät kovalle lattialle tai jarrutetut pyörät (lastattuna) kovalle lattialle.
 • Lisävarusteet: Alumiininen jalkaristikko ja kromattu varsiputki ja muoviset liukunastat.
HÅG Capisco
8784 12
8784-12
8789-12
8791-12
8792-12
143821-12
8784 12 8789 12 8791 12 8792 12 143821 12

Dynaaminen ergonomia
Oletko joskus ajatellut, mikä olisi paras istumaasento? Se on aina seuraava asento! Ergonominen tuoli myötäilee istujaa luontevasti istuma-asennosta toiseen. Tuolin tulee myötäillä kehon kaikkia liikkeitä sekä pysyä haluttaessa paikallaan. Istuja pystyy keskittymään paremmin tehtäviinsä, kun aktivoidut lihakset vilkastuttavat verenkiertoa. Lisäksi koko keho liikkuu lähes vaistomaisesti. Hyvä verenkierto edistää terveyttä ja selkeyttää ajattelua.

Ympäristö
HÅG Capiscon istuimet valmistetaan kierrätetyistä autonpuskureista ja kotitalouksien muovipakkauksista. Muovikomponentit on merkitty kierrätyksen helpottamiseksi. HÅG on rekisteröity ympäristötietoisena yrityksenä EU:n EMASjärjestelmään (Eco-Management and Audit Scheme). HÅG soveltaa myös NS-ISO 14001:n mukaisia ympäristöhallintajärjestelmiä.

Suunnittelu
HÅG Capisco – satulatuoli – suunniteltiin ratsastajan dynaamisen istuma-asennon pohjalta. Tuolin voi säätää sopimaan kaikenlaisia työpöytäkorkeuksia varten. Peter Opsvik ja hänen kollegansa ovat toimineet yhteistyössä HÅGin kanssa vuodesta 1974, ja he ovat vaikuttaneet vahvasti HÅGin yritystoiminnan periaatteisiin.

HÅG Capisco Puls
143821 12
143821-12
143813-12
8728-12
8730-12
143821 12 143813 12 8728 12 8730 12

HÅG Capisco Puls perustuu suosittuun satulatuoliin. Lähtökohtana on kehon toiminnan ja jatkuvan liikunnan tarpeemme ymmärtäminen. Tuloksena on uudenlainen toimistotuoli, joka on suunniteltu erityisesti aktiivisissa, moderneissa toimistoympäristöissä työskenteleville ihmisille.Moderni ja monikäyttöinen HÅG Capisco Puls yhdistää uusimman muotoilun, toiminnallisuuden ja mukavuuden. Tuolin suunnittelu ja siihen liittyvä ympäristöajattelu ovat huippuluokkaa. Kevyt ja dynaaminen muotoilu sopii erinomaisesti myös nuoremmalle sukupolvelle.

MOGO
aktiivituoli-mogo

Yksinkertaisuudessaan Mogo on nojatuki, jota voit käyttää missä vain. Voit ottaa sen työpisteeltäsi mukaan vaikka nurmikentän reunalle.

Nojaa Mogoon ja anna sen pitää kehosi luonnollisessa asennossa ja rentona – samalla kuitenkin liikkeessä. Veri kiertää, lihakset eivät jäykisty, ryhti pysyy hyvänä ja energiatasot korkealla.

Sisällä tai ulkona – Mogo on täydellinen mukanakulkeva istuin. Vain kilon painoinen, jokaiselle säädettävä ja pieneksi kasattava. Moko mahtuu reppuun tai kulkee kassissa.

Istuinosa on mielyttävää EVA-vaahtoa, joka tekee Mogosta entistä mukavemman. Lattiavasteen kuminen pallopää on suunniteltu kovaa lattiapintaa silmälläpitäen. Lattiavasteen saa käännettyä, jolloin maavaste pureutuu tukevasti nurmeen, lumeen tai vaikkapa hiekkaan.

Mitat kasattuna 47 cm ja täydessä pituudessa 96,5 cm.

ONGO Classic

Ergonomia – tasapainoinen juttu,

ONGO® -istuimen pyöristetty pohja pitää sinut liikkeessä myös istuessasi. Jalan kuulaura ilmoittaa asennon muutoksista välittömästi. Olemme kehittäneet selälle kunto-ohjelman, joka perustuu ONGO®:n ainutlaatuiseen akustiseen palautteeseen. Ohjelmaa on helppo noudattaa toimistossa ja työpöydän ääressä, jolloin aktiivisen istumisen selälle tuomat hyödyt korostuvat entisestään.

Ongo Kuvia 680
Ongo Kuvia 680
ONGO680-toimistosavotta
Ongo-toimistosavotta-peruskuva
Ongo Kuvia 680 ONGO680 Toimistosavotta Ongo Toimistosavotta Peruskuva
 • ONGO®Classic istuinta saa kahdessa eri korkeudessa:
  • matala, korkeudensäätö 42-64cm
  • korkea, korkeudensäätö 55-77cm
 • Istuinosan halkaisija 35,5cm
 • Jalustan halkaisija 42cm
 • Paino noin 5,7kg
 • Valmistettu Saksassa
 • Design, materiaalit ja kokoonpano takaavat jatkuvan laadun ja pitkän käyttöiän
 • 3 vuoden takuu
Humantool satulatuoli
Humantool-Red-300px-satulatuoli-toimistosavotta

Tässä satulassa on mukava istua! Satula on moneen tilanteeseen sopiva esim. kotisohvalle tai toimistoon. Satula on pieni ja kevyt, joten sitä on kätevä liikutella tuolilta toiselle, eikä se vie paljoa säilytystilaa. Istuimessa ei ole jalkaa niin kuin useimmissa satulatuoleissa, vaan se on suunniteltu käytettäväksi esim. nykyisen toimistotuolin päällä. Satulan pohjassa on puoli pallo, joka mahdollistaa satulan liikkuvuuden eteen, taakse ja sivuille. Satulan päällä selkä saa terveellistä liikettä ja ryhti paranee.

Nyt mukana uusi kova alusta!         New_Base_Humantool
– esim pehmeillä konttorituoleilla tai sohvalla käytettäessä
 • satulassa yksi koko, joka sopii naisille, miehille sekä noin yli 12-vuotiaille lapsille
 • satulan mukana tulee alusta pehmeitä tuoleja varten
 • istuimessa käytetty teknistä kangasta, joka on käytössä erittäin kestävää ja likaa hylkivää
 • istuimen kangasta ei voi irrottaa, pesu vedellä ja pesuaineella
 • tuotetakuu 2 vuotta
 • paino 600g
 • valmistettu Suomessa
Savo Joi

Savo Joi – mahdollistaa vapaan liikkuvuuden

Savo Joi Feelings
Savo-Joi-feelings
Savo Joi-Toimistosavotta-uutuus
Savo Joi Feelings Savo Joi Toimistosavotta Uutuus

Savo Joi -tuolissa on pelkistetty, moderni design, pehmustettu istuin. Istuimen muoto ja pieni jalkaristikko muodostavat siron kokonaisuuden. Istuinasento on dynaaminen ja aktivoi selkälihasten käyttöä.

Saatavissa myös laippajalalla ja joystick-toiminnolla, joka mahdollistaa vapaan liikkuvuuden. Savo Joi -tuoli mukautuu mm. projektitiloihin tai pyöreän taukotilan ympärille toimistoon.