skip to Main Content

Väliseinät, puhelinkopit, neuvotteluhuoneet sekä tilaratkaisut

Joustavat modulaariset väliseinäratkaisut, puhelinkopit, neuvotteluhuoneet, sekä tilaratkaisut. | Kauttamme täysin mittajoustavat väliseinäratkaisut toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Seinät tehdään aina tilauskohtaisena räätälintyönä ja niissä joustavat niin mitat, kuin materiaalit ja väritkin. Tämä antaa lähes rajattomat mahdollisuudet suunnitteluun ja seinien joustavaan muunteluun tarpeiden muuttuessa. Modulaarisuuden ansiosta seiniä voidaan siirtää tai poistaa. Valikoimiimme kuuluvat myös valmiit puhelinkopit, neuvotteluhuoneet, sekä tilaratkaisut jotka voidaan varustaa tarpeen mukaan.

Runsas profiilivalikoima ja laadukkaat komponentit takaavat seinien toimivuuden ja mukavuuden kovassakin käytössä. Viimeistellyt yksityiskohdat tekevät ympäristöstäsi ja yrityksestäsi laadukkaan käyntikortin.

Alumiinirakenteiset väliseinät mittajoustavina toimistoihin ja julkisiin tiloihin.

Alumiinista valmistettujen kehysprofiilien värin voit valita anodisoidun alumiinin lisäksi RAL Classic -värikartaston mukaan. Elementtien pinnoiksi voit valita erilaisia laseja, akryyleja tai erilaisia levypintoja. Pintavalikoimasta löytyvät myös aidot puupinnat tai vaikkapa puhdas alumiini.

Järjetelmäseinien etuna on niiden nopea rakentaminen, eikä toimistotiloja tarvitse edes sulkea. Merkittävä etu on myös väliseinien muunneltavuus tarpeiden muuttuessa.

Täyslasiseinät luovat tilaan avaruutta ja valoisuutta sekä tietysti tyylikkyyttä. Tunnelma on aistikas. Suuret lasipinnat toimitiloissa luovat modernin vaikutelman koko organisaatiosta ja antavat luotettavaa läpinäkyvyyttä.

Tee asiakkaaseesi vaikutus. Yksinkertainen tyylikkyys on lasiseinän luontainen ominaisuus, oli lasi sitten kirkas, sävytetty tai vaikkapa etsattu. Ilmettä voidaan luoda myös erilaisilla kuvioilla tai logolla.
Kaikissa moduuliseinissä on yksi hieno ominaisuus – nopeus! Ei paklata, hiota eikä maalata. Ei uhrata muutokseen tuottavia työpäiviä. Huolella suunniteltuna toteutus tapahtuu siten, että edellinen työpäivä päättyy vanhoissa tiloissa ja uusi päivä aloitetaan uudistetuissa toimitiloissa. Muutos hoidetaan kustannustehokkaasti, koska tuottava työ ei keskeydy.

Moduliseinät tehdään aina tilauskohtaisena räätälintyönä ja niissä joustavat niin mitat, kuin materiaali ja väritkin.

Moduliseinät antavat lähes rajattomat mahdollisuudet tilojen suunnitteluun ja seinien joustavaan muunteluun tarpeiden mukaan. Moduliseinillä voit tilojen lisäksi rajata ääntä ja näkyvyyttä. Suunnittelupöydällä päätetään, mitä näkyy ja mitä ei. Myös sähköjen ja valojen piilottaminen on helppoa. Näkyviin jäävät vain kauniit pinnat.

Ratkaisuja ja toteutusvaihtoehtoja on paljon. Visuaalisuus on tietysti tärkeää, koska se on käyntikortti organisaatiosta, mutta myös turvallisuus ja käytännöllisyys on otettava huomioon. Siksi jo suunnittelupöydällä ratkaistaan työviihtyvyys, rajataan ääntä ja huolehditaan esimerkiksi ovien paloturvallisuudesta sekä poistumisteistä. Huolellinen suunnittelu on ratkaisevan tärkeää onnistuneen lopputuloksen kannalta.

Mallistosta löytyvät toimitiloihin myös mittajoustavat kaapistot. Niiden materiaalit ja värit ovat täysin identtisiä väliseinien kanssa – mikäli niin haluat.

Smartblockin ja Vetrospacen mallistosta löytyvät edistykselliset valmiit liikuteltavat tilaratkaisut ihmisten kohtaamiseen.

Ne ovat Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja kompakteja, pyörillä liikkuvia kohtaamistiloja 1-6 hengelle. Ne tarjoavat hälinän ja hektisyyden keskellä yksityisyyttä ja rauhaa käyttäjilleen, sekä luovat erinomaiset puitteet monipuolisiin kohtaamisiin ja yksilötyöskentelyyn.

Käyttökohteena ovat mm. avokonttorit, aulat, asiakaspalvelupisteet, kirjastot sekä oppilaitokset. Ne sopivat täydellisesti monipuoliseen modernin työn tekemiseen ja kohtaamisten eri tarpeisiin.

Väliovi voi olla vähän enemmän kuin pelkkä ovi. Sen varustelulla voidaan tehdä käyttö miellyttäväksi ja viimeistellä ulkonäkö esimerkiksi listattomalla karmiratkaisulla.
Ovien tekniset ratkaisut tehdään räätälöidysti halutulla ovimallilla. Ovet voidaan varustaa saranoilla, jotka ovat katseelta piilossa. Magneettilaukaisulla varustettu lukitus tekee käytöstä miellyttävän ja äänettömän. Ovet voidaan tehdä esimerkiksi listattomalla karmilla, joka tekee lopputuloksesta huolitellun. Myös oven äänieristyksen tason päätät sinä.
Jotta kokonaisuus on silmää hivelevä, oven pinta tulee valita ympäristön värimaailman mukaan. Ovien pintavaihtoehtoja on paljon. Ne voidaan maalata haluttuun sävyyn tai pinnoittaa aidolla puuviilulla. Viilutetut ovet voidaan myös petsata, jolloin sävy voidaan valita laajasta värivalikoimasta.

Back To Top