skip to Main Content

CovidSafe pinnoite tuhoaa virukset ja bakteerit tutkitusti sekunneissa, myös koronan!

CovidSafe Pinnoite Tuhoaa Virukset Ja Bakteerit Tutkitusti Sekunneissa, Myös Koronan!

VÄLITÖN SUOJA COVID-19 VIRUSTA
VASTAAN.

CovidSafe on ainutlaatuinen suomalainen innovaatio. Se on itsekiinnittyvä väliaikainen suoja kaikille kosketuspinnoille ja se on nyt saatavana myös asennettuna kauttamme.

CovidSafe pinnoite sopii niin pöytäpintoihin, tiskeihin, ovenkahvoihin, kaiteisiin, tolppiin, katkaisimiin, nappeihin, ottimiin, ostoskärryihin, hanoihin… KAIKKI PINNAT MITÄ KOSKETELLAAN…

CovidSafe pinnoite tarjoaa kaikille kosketuspinnoille välittömän suojan mm. SARS-COV-2 virusta vastaan. Yhdistelemällä olemassa olevia metalleja on luotu nerokas ja erittäin tehokas pinnoite, joka eliminoi tutkitusti myös SARS-COV-2 viruksen sekunneissa.

CovidSafen avulla kosketuspinnat kuten pöytäpinnat, palvelutiskit, kahvat, kaiteet, katkaisijat, tolpat, katkaisimet, napit, ottimet, ostoskärryt, hanat, sekä muut pinnat ja kohtaamispisteet pysyvät tutkitusti antibakteerisinia jatkuvasti auttaen tartuntaketjujen katkaisemisissa.

CovidSafe on testattu Helsingin Yliopistolla, BSL3 tason laboratoriossa toukokuussa 2020.

CovidSafella voidaan suoja kaikki julkiset tilat kuten: JULKISET LIIKENNEVÄLINEET, KAUPAT, OSTOSKESKUKSET, HOTELLIT, TOIMISTOT, KOULUT, PÄIVÄKODIT, TERVEYSKESKUKSET, SAIRAALAT, KAUPAT, RAVINTOLAT, KAHVILAT, JULKITILAT, HOITOLAITOKSET…

CovidSafe pinnoite on nyt saatavana myös asennettuna kauttamme.

Back To Top