skip to Main Content

Hammashuollon ammattilaisten työ helpommaksi ja tuottavammaksi

Hammashuollon Ammattilaisten Työ Helpommaksi Ja Tuottavammaksi

salli-logo

 

Monet hammaslääkärit jäävät pois töistä jo ennen eläkeikää terveysongelmien vuoksi (selkäkivut, ryhtivirheet). Tämä on suurta ja turhaa tuhlausta. Tutustumalla uusiin terveysalan tutkimuksiin ja hylkäämällä joitakin vanhoja tapoja hammashuollon ammattilaiset voivat päästä paremmalle tasolle niin terveyden, tuottavuuden kuin taloudenkin suhteen.

Sallilla on maailman terveellisin istumaterveyskonsepti. Se perustuu Salli Satulatuoleihin, sähkösäätöisiin pöytiin, käsi- ja rannetukiin ja laaja-alaiseen tietämykseen, jonka avulla motivoidaan ja koulutetaan käyttäjiä hyödyntämään konseptia parhaalla mahdollisella tavalla. Yritys tarjoaa myös erikoisratkaisuja, ohjeita ja lisävarusteita erilaisista istumaperäisistä vaivoista kärsiville.

Optimoi työergonomiasi

Istumaergonomia on oleellisen tärkeää sekä mikro- ja makroverenkierrolle että lymfakierrolle. Nesteet kiertävät yli 400 000 km pituisessa suonistossa, ja nestekierron aktiivisuus määrittelee terveytemme ja energiamme tason.

Kaksiosaisella satulatuolilla istuessa ylävartalon paino on istuinluilla, kuten sen kuuluukin olla. Lantionpohjaan ja genitaalialueeseen ei kohdistu painetta ja alueen tuuletus toimii hyvin, mikä lisää terveyttä ja istumamukavuutta. Jalkojen verenkierto virkistyy, koska lonkka- ja polvinivelissä on loivat ja terveelliset 135 asteen kulmat. Hyvän ryhdin seurauksena selkä pysyy terveenä ja kivuttomana. Hengitys kulkee paremmin. Nopeutunut ravinnon kierto suolistossa pitää vatsan terveenä. Niskalihakset pysyvät rentoina, jolloin aivoverenkierto toimii häiriöttä, ja silmien ja aivojen koordinaatio toimii paremmin.

Teksti jatkuu kuvan alla.

apwuboztq2v1694qlcoj

Hyvän asennon voi pitää vain kaksiosaisilla, ergonomisesti muotoilluilla Salli Satulatuoleilla.

Mukavaa istumista ja tarpeeksi taukoja

Väljät vaatteet lisäävät verenkiertoa ja aineenvaihduntaa ja tuntuvat mukavilta. On rentouttavaa käyttää vaatteita, jotka eivät purista mistään, ovat ne sitten sukkia, kenkiä, alusvaatteita, housuja tai vöitä. Jos iholle jää vaatteista puristusjälkiä, vaatteet eivät sovi istumiseen.

On hyvä myös asettaa poran säätö sivulle, ei eteen, ja vaihtaa puolta välillä, jotta työskentely ei muut epämukavaksi.

Muista pitää potilaitten välillä taukoja, jolloin nouset seisomaan, otat muutaman askeleen ja venyttelet. Parasta taukoliikuntaa on kävellä portaita pari askelmaa kerrallaan useita kertoja päivässä. Voit myös työskennellä joka neljännen potilaan kanssa seisten.

Säädä potilastuoli tarpeeksi ylös

Vain silloin voit istua suorassa niin, että käsivarret ovat noin 10 asteen kulmassa vaakatasoon nähden. Näin asento ei lysähdä. Työskentele mahdollisimman lähellä potilasta.

Syö terveellisesti

Syö vain laadukasta, luonnollista ja prosessoimatonta ruokaa, joka sisältää paljon kuituja. Se pitää verensokerin tason normaalina, tuottavuuden korkeana, edistää painonhallintaa ja ehkäisee sairauksia. Vältä lisättyä tai piilosokeria, jota on varsinkin pikaruuassa ja eineksissä. Ota päivittäin multivitamiineja: 1 g Omega3, 100 mcg D-vitamiinia ja vahvaa B-multivitamiinia välttääksesi huonosta ruokavaliosta tai tietyistä sairauksista aiheutuvaa vitamiininpuutosta. Vitamiinit ovat hyvän terveyden perusta.

emdipe1txor7ip4giq1v

 

Lue lisää uusista pienistä Salli MultiAdjuster ja Salli SwingFit satulatuoleista.

Back To Top