skip to Main Content

Hyvästi istumisongelmat!

Hyvästi Istumisongelmat!

Istuminen tuottaa yhä enemmän ongelmia. Moni on lähtenyt ratkomaan ongelmia satulatuolin hankkimisen kautta. Joillakin tulokset ovat hyviä ja joillakin taas on menty jopa huonompaan.

Tiesitkö ettei satulatuoli ohjaa automaattisesti istumaan oikeaan asentoon eikä pakota istuaan oikein? Väärin käytetty tai valittu satulatuolimalli voi aiheuttaa jopa selkä- ja niska/hartiaseudun ongelmien pahenemisen. Yhdeksän ihmistä kymmenestä istuu satulatuolilla väärin ilman opastusta. Täysin kelvollisia satulatuoleja jää paljon käyttämättä johtuen huonoista kokemuksista. Ensimmäinen yliopistotason ohjeistus satulatuoli-istumisesta julkaistiin vasta vuonna 2015 vaikka satulatuoleja on ollut saatavilla vuodesta 1990.

Nyt Toimistosavotta Oy tarjoaa Teille mahdollisuuden tämän ohjeistuksen takana olevan henkilön lyhyeen luentoon satulatuoli-istumisesta ja haluttaessa laajemminkin istumisesta. Varmista asiantuntijaluennolla, että organisaationne satulatuolit tulevat käytetyksi oikein. Vältä hukkahankinnat varmistamalla, että mahdollisesti hankittavat satulatuolit soveltuvat aiottuun käyttökohteeseen ja niitä käyttävile henkilöille.

Oli sitten kyse sairaalasta, koulusta, sinfoniaorkesterista, hitsarista tai toimistosta niin kohteessa on omat erityspiirteensä jotka tulee ottaa huomioon.

Teillä on nyt mahdollisuus veloituksettomaan 30-90 minuutin luentoon ja kohdekäyntiin, jossa voidaan kartoittaa ja ratkoa työpisteiden istumiseen liittyviä ergonomisia haasteita. Samassa yhteydessä mahdollisuus sopia maksuttomasta koekäytöstä tuotteista joiden katsotaan kuhunkin kohteeseen parhaiten sopivan. Koekäytön ja opastuksen kautta varmistat, että mahdolliset hankinnat osuvat oikeaan. Ota yhteyttä, niin sovitaan aika luennolle tai lyhyelle opastukselle.

Back To Top