skip to Main Content

IDC MarketScape nimesi Konica Minoltan maailmanlaajuisesti johtavaksi suunnan näyttäjäksi muuttuneessa tulostusmarkkinassa

IDC MarketScape Nimesi Konica Minoltan Maailmanlaajuisesti Johtavaksi Suunnan Näyttäjäksi Muuttuneessa Tulostusmarkkinassa

Konica Minolta sai tunnustuksen asiakkailleen tarjoamasta vahvasta ratkaisuportfoliosta, joka tukee heitä digitaalisen valmiuden kasvattamisessa. Konica Minolta nimettiin johtavaksi toimittajaksi (’Leader’) IDC MarketScapen ”Worldwide Print Transformation 2020 Vendor Assessment” -arvioinnissa (asiakirja #US45354420, elokuu 2020). Yhtiö on kasvattanut merkittävästi tuotevalikoimaansa ja valmiuksiaan IT-palveluissa. IDC MarketScape toteaa, että ”Konica Minolta on toteuttanut tämän suunnitelman menestyksekkäästi kohdealueilla, kuten IT-hallintapalveluissa, tietoturvassa, VoIP (Voice over IP) -palvelussa, tiedonhallinnassa, liiketoimintaprosessien ulkoistamisessa sekä vertikaalisissa ERP- ja CRM-ratkaisuissa”.

Konica Minolta sai tunnustuksen asiakkailleen tarjoamasta vahvasta ratkaisuportfoliosta, joka tukee heitä digitaalisen valmiuden kasvattamisessa

Konica Minolta nimettiin johtavaksi toimittajaksi (’Leader’) IDC MarketScapen ”Worldwide Print Transformation 2020 Vendor Assessment” -arvioinnissa (asiakirja #US45354420, elokuu 2020). Yhtiö on kasvattanut merkittävästi tuotevalikoimaansa ja valmiuksiaan IT-palveluissa. IDC MarketScape toteaa, että ”Konica Minolta on toteuttanut tämän suunnitelman menestyksekkäästi kohdealueilla, kuten IT-hallintapalveluissa, tietoturvassa, VoIP (Voice over IP) -palvelussa, tiedonhallinnassa, liiketoimintaprosessien ulkoistamisessa sekä vertikaalisissa ERP- ja CRM-ratkaisuissa”. Raportissa todetaan myös, että ”— asiakkaat, jotka haluavat muutakin kuin vain päivittää tulostusympäristönsä, kuten saada enemmän näkymää työympäristöjen tulevaisuuden kehitykseen, saattavat haluta harkita Konica Minoltaa yhteistyökumppaniksi.”

IDC MarketScape arvioi, että “Konica Minoltan mukaan tekniikan on oltava ihmislähtöistä, joten työntekijän motivaation, halujen ja tarpeiden ymmärtäminen on välttämätöntä. Yritys keskittyy kysymään uuden teknologian käyttöönotossa ”miksi” eikä vain ”miten”.”

Yksi tärkeimmistä syistä johtajaksi luokittelulle on Konica Minoltan toimiminen kokonaisvaltaisena tulostuksen ja toimistojen IT-ratkaisujen kumppanina. Raportissa tuodaan esiin erityinen esimerkki Konica Minoltan digitaalisista ratkaisuista: ”Konica Minoltan MarketPlace-alusta on avainelementti yrityksien älykäs työympäristö -visiossa. Konica Minoltan MarketPlace -alustan avulla asiakkaiden on helppo käyttää tarvittavia työkaluja monitoimilaitteidensa yhdistämiseen erilaisiin teollisuus-, tietoturva- ja pilvipalvelusovelluksiin.” Konica Minoltan bizhub i-sarjan -laitteista on tulossa yhä enemmän asiakkaiden älykkään työympäristön keskipiste.

Konica Minolta tarjoaa pienille ja keskisuurille yritysasiakkaille IT-ratkaisujensa joukosta myös kirjaimellisesti ”keskipisteen” IT-ratkaisuille: Workplace Hub -alustan. Eri versioina saatavana se yhdistää luokkansa parhaan laitteiston yhteensopiviin ohjelmistoihin ja hallintapalveluihin, mikä helpottaa ja tehostaa asiakkaiden IT-ympäristöä.

”Sekä tuotekehityksessä että asiakaskohtaisissa toteutuksissa noudatamme tinkimätöntä asiakaslähtöistä lähestymistapaa. Olemme ylpeitä siitä, että IDC MarketScape tunnusti visiomme ja omistautumisemme arvon tuottamiseen asiakkaillemme.”
Olaf Lorenz, Senior General Manager, Digital Transformation Divison, Konica Minolta Business Solutions Europe.

Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme saavuttamaan seuraava taso organisaationsa digitaalisessa muutoksessa. Autamme heitä viemään eteenpäin ja hallitsemaan tehokkaasti tätä muutosprosessia yksinkertaistamalla ja hyödyntämällä IT-ratkaisuja heidän omien tarpeidensa pohjalta.

Back To Top