skip to Main Content

Konica Minolta julkaisi uudet i-sarjan A3-värimonitoimilaitteet

Konica Minolta Julkaisi Uudet I-sarjan A3-värimonitoimilaitteet

Konica Minolta julkaisi uudet monitoimilaitteet: bizhub C450i, bizhub C550i ja bizhub C650i. Nämä täydentävät toimiston seuraavan sukupolven monitoimilaitevalikoiman. Laitteet mahdollistavat helpot digitaaliset työnkulut ja varmistavat yrityksen tärkeiden tietojen tietoturvan.

a516316218b0a1d1f5e5933a6c39ea6bff76f07d

Uusissa laitteissa on nykyaikainen ​​design, erinomainen käytettävyys ja liitettävyys taustajärjestelmiin. Uusia ominaisuuksia ovat muun muassa uudet viimeistelijät, joissa on integroitu manuaalinen nitoja, korttityyppinen kopiointi, aloitusnäytön personointi ja tehokas suorituskyky. Lisäksi uutena ominaisuutena on automaattinen älykäs tulostusmateriaalin tunnistusanturi, joka tunnistaa paperin painon ja tulostusmateriaalin tyypin esimerkiksi kirjekuoret. Tämä ainutlaatuinen anturi mahdollistaa tehokkaan tulostuksen eri materiaaleilla, kun paperipainoa ei tarvitse määritellä manuaalisesti ja se estää väärän paperipainon mahdollisesti aiheuttamat paperitukokset ja huonon painolaadun.

Lisäksi uusissa monitoimilaitteissa on uusi nopea 300 arkin syöttölaite, jonka nopeus on jopa 280 kuvaa minuutissa. Tehokkaan toiminnan takaavat suuri keskusmuisti (8 Gt), neliytiminen prosessori ja nopea 256 SSD-levy, joka on laajennettavissa 1 Tt SSD-levyyn.

”Nämä kolme uutta monitoimilaitetta eivät tarjoa vain nopeita, luotettavia ratkaisuja asiakirjojen käsittelyyn, vaan ne toimivat myös älykkäänä laitteena, josta tulee tehokkaasti asiakkaan digitaalisen toimiston sydän. Ne voidaan myös räätälöidä vastaamaan kunkin yrityksen vaatimuksiin. Laitteisiin on saatavana runsaasti sovelluksia Konica Minoltan Marketplacesta, joka on esiasennettu jokaiselle laitteelle. Lisäksi voimme tarjota erinomaisen palvelun ja vianetsinnän etähuoltoratkaisumme kautta”, toteaa Konica Minolta Business Solutions Finland Oy:n digitaalisten toimistoratkaisujen tuotepäällikkö Kennet Westerdahl.

Lisätietoja:

Marko Ruuskanen
puh. 040 411 4703
marko.ruuskanen@toimistosavotta.fi

Back To Top