skip to Main Content

Konica Minolta esillä drupa 2020 -messuilla

Konica Minolta Esillä Drupa 2020 -messuilla

presse_header_779x200

Lehdistötiedote helmikuu 2019

Päämiehemme Konica Minolta on vahvasti esillä Saksan Düsseldorfissa 16.–26. kesäkuuta 2020 järjestettävillä maailman suurimmilla graafisen alan drupa-messuilla. Yritys esittelee asiakaslähtöisesti painoalan ja sen sovellusten uusimmat innovaatiot.

Hallissa 8b sijaitsevan messuosaston keskiössä on Konica Minoltan asiakkaille aidosti arvokkaat liiketoimintamahdollisuudet laajasta arkkipainamisen ja teollisen painamisen portfoliosta. Näitä mahdollisuuksia löytyy esimerkiksi etiketti- ja pakkausmarkkinoilta sekä asiantuntijuudesta, markkinointiautomaatiosta ja palveluista. Osastolla nähdään myös esityksiä ja asiakaskertomuksia.

”Koska olemme pitkään olleet maailman johtava toimija kaupallisen painoliiketoiminnan alalla, jatkamme laajentumista teollisten tulostusratkaisujen saralla ammattitulostustoiminnassa maailmanlaajuisesti. Drupa-messut antavat meille jälleen kerran täydellisen foorumin asiakkaidemme sitouttamiseen ja uusien asiakkaiden tapaamiseen” kertoo Charles Lissenburg, General Manager, Professional Print Division, Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH.

Lissenburg jatkaa: ”Olemme sitoutuneita jatkuvaan innovointiin, ja mittavalla messuosastollamme hallissa 8b esittelemme ainutlaatuisia lähestymistapojamme huippuluokan kaupallisen ja teollisen painotoiminnan markkinoilla. Niiden avulla voimme tarjota asiakkaillemme asiantuntijuutta ja liiketoiminnan työkaluja, joilla he pystyvät tarttumaan uusiin markkinamahdollisuuksiin ja kasvattamaan tuottavuuttaan järkevien ratkaisujen avulla. Asiakasvuorovaikutus drupa-messuilla auttaa asiakkaitamme myös havaitsemaan markkinoiden muutokset ja kehityksen.”

Konica Minolta työskentelee tiiviisti asiakkaiden kanssa tutkiakseen heidän kohtaamiaan haasteita ja mahdollisuuksia ja pitääkseen heidät näin kilpailun kärjessä. Konica Minolta tarjoaa käytännön apua ja tukea ja ennakoi asiakastarpeita muuntaen ne innovatiivisiksi ratkaisuiksi kumppanuuden ja yhteistyöllisen lähestymistavan kautta.

Konica Minoltan osasto on yksi drupa-messujen suurimmista. Lue lisää messuista www.drupa.com

Back To Top