skip to Main Content

Konica Minolta vahvistanut Industrial Print -liiketoimintaansa avasi strategisen liiketoimintakeskuksen Ranskaan

Konica Minolta Vahvistanut Industrial Print -liiketoimintaansa Avasi Strategisen Liiketoimintakeskuksen Ranskaan

Konica Minolta, Inc. (Konica Minolta) on avannut strategisen liiketoimintakeskuksen Ranskaan tukeakseen teolliseen painamiseen liittyviä liiketoimintojaan.  Liiketoimintakeskus on ensimmäinen, joka on perustettu Japanin ulkopuolelle.

Konica Minolta on päättänyt muotoutua digitaalisen ajan yritykseksi, jonka tehtävänä on ratkaista asiakkaidensa ongelmat. Yrityksen digitaalisten työnkulkuteknologioiden avulla työnteon prosessit muuttuvat helpommiksi ja sujuvimmiksi, ja työn tuottavuus nousee. Teollisen painamisen (sis. etikettien painaminen, pakkauspainaminen ja tekstiilien painaminen) markkinoiden kooksi arvioidaan noin 431 miljardia euroa, mikä tarkoittaa valtavaa kasvupotentiaalia digitaalisessa painoliiketoiminnassa. Lisäksi tarve digitaaliseen tulostukseen kasvaa, kun yrityksien markkinointistrategiat motivoivat asiakkaita hankkimaan uniikkeja ja heille räätälöityjä etiketti- ja pakkausgrafiikoita.

Keskipitkän aikavälin liiketoimintastrategiansa mukaisesti Konica Minolta aikoo laajentaa liiketoimintaansa tarjoamalla uusia ratkaisuja teolliseen painamiseen sekä lisäarvopalveluita kaupallisille painopalveluiden tarjoajille. Tavoitteena on nostaa tuotantoliiketoiminnan kokonaisliikevaihto 3 miljardiin euroon tilikaudella 2020. Etenkin etiketti- ja pakkauspainomarkkinoilla ”high-mix, small lot” -tuotantomäärät kasvavat kiihtyvällä vauhdilla. Konica Minolta panostaa etiketti- ja pakkauspainomarkkinoihin, sillä niiden odotetaan jatkavan tasaisesti kasvuaan myös tulevaisuudessa. Ensimmäiset viralliset tuotelanseeraukset tälle markkinasegmentille on jo tehty: on-demand etikettituotantojärjestelmä bizhub PRESS C71cf ja AccurioJet KM-1 B2-arkkikoon digitaalinen mustesuihkupainokone. Lisäksi Konica Minolta on solminut taloudellisen ja strategisen yhteistyön ranskalaisen laitevalmistajan MGI:n kanssa.

*high-mix, small lot -tuotannolla tarkoitetaan suurta erilaisten töiden määrää, joilla on kuitenkin pienet tuotantomäärät

Back To Top