skip to Main Content

Konica Minolta arkkipainokoneille kaksi EDP-järjestön palkintoa

Konica Minolta Arkkipainokoneille Kaksi EDP-järjestön Palkintoa

Konica Minoltan äskettäin julkistama B2-arkkikoon UV-mustesuihkupainokone AccurioJet KM-1 sekä värituotantojärjestelmä bizhub PRESS C71hc ovat sarjansa voittajia! Valinnasta vastasi European Digital Press -järjestö (EDP), joka on perustettu 10 vuotta sitten ja edustaa Euroopan johtavia digitaalisen painoalan ammattijulkaisuja.

EDP:n tehtäviin kuuluu mm. antaa tunnustusta graafisen alan tutkimus- ja kehitystyölle palkitsemalla vuosittain parhaat tuotteet sekä tiedottaa valinnoista kaikille eurooppalaisille painoalan ammattilaisille.

EDP nimesi Konica Minolta AccurioJet KM-1 painokoneen vuoden 2016 parhaaksi “Best cut sheet color B2+ printer”-sarjassa, ja Konica Minolta bizhub PRESS C71hc valtasi puolestaan ykkössijan “Best cut sheet color light production”-sarjassa. Palkinnot luovutettiin Konica Minoltalle virallisessa EDP-palkintoseremoniassa, joka järjestettiin drupa-messuilla Düsseldorfissa kesäkuun 1. päivänä.

AccurioJet KM-1 UV-mustesuihkupainokoneen kaupallinen markkinointi käynnistyi drupa 2016 -messuilla. Graafisen alan painopalveluyrityksille sekä teollisille pakkauspainatusmarkkinoille suunnattu B2-arkkipainokone on vakuuttava näyttö Konica Minoltan ja Komorin teknologisesta kumppanuudesta. Peräti 3 000 B2-kokoista painopintaa 1 200 dpi:n tarkkuudella tuottavan KM-1:n eurooppalainen beeta-testaus alkoi PLS Print Logistic Services -yhtiön toimitiloissa Markkleebergissä Saksassa vuoden 2016 alussa.

Konica Minolta bizhub PRESS C71hc on digitaalinen SRA3-arkkikoon värituotantojärjestelmä ja suunnattu tulostus- ja painopalvelujen tarjoajille sekä organisaatioiden omatarvepainoille. Tuotantonopeus on 71 A4-sivua minuutissa ja bizhub PRESS C71hc:n ainutlaatuisella High Chroma -väriaineella on poikkeuksellisen laaja väritoistoala, joten paperille painettuina värit vastaavat paremmin luonnollisia sävyjä ja ovat yhtenevämpiä RGB-näyttökuvan kanssa.

“Olemme todella tyytyväisiä, että kaksi teknologisesti kehittyneintä järjestelmäämme on nyt saanut tunnustusta. Näistä palkinnoista ilahtuvat niin tutkimus- ja kehitystyölle omistautunut henkilöstömme kuin asiakkaammekin, jotka vakaasti luottavat Konica Minoltan kykyyn innovoida ja laajentaa painoliiketoimintojen ulottuvuuksia. Olemme aina arvostaneet alan kollegojemme näkemyksiä, joten tällainen tunnustus miellyttää meitä suuresti”, toteaa johtaja Mark Hinder, Konica Minolta Business Solutions Europe -yhtiön kansainväliseltä markkinointiosastolta.

 

Lähde: Konica Minolta -kotisivut

Back To Top