Referenssi: Vitrulan Composites Oy

Vitrulan Composites Oy keskittää kaikki toimistotarvikehankintansa paikalliselle yhteistyökumppanille.Vitrulan Composites Oy on lasi- ja hiilikuitulujitteita valmistava yritys Mikkelissä. Monelle Vitrulan on tutumpi Ahlstrom nimestään jolla se on toiminut Mikkelissä jo vuodesta 1981 lähtien. Nyt Vitrulan Composites osakeyhtiölle tulee kohta kaksi vuotta ikää täyteen.


Vitrulan palvelee ammattitaidolla monipuolista komposiittialan asiakaskuntaa tuulivoima-, kuljetus- ja rakennusteollisuudessa sekä useissa muissa teollisuuden sovelluksissa ympäri maailmaa. Insinöörinkadulla työskentelee n. 110 henkilöä ja kasvunäkyvät näyttävät varsin hyviltä.


”Olin positiivisesti yllättynyt teidän hintatasosta ja etenkin kun myös käytätte samaa tukkuria niin tutut tuotteet säilyy käytössämme” Anna Kekkonen kertoi.

Toimistosavotta oli yhteistyökumppanina tuttu sähköpöytien toimittamisen osalta, mutta nyt yhteistyötä haluttiin laajentaa entisestään. Anna Kekkonen oli kiinnostunut kuulemaan toimistotarvikepuolestamme ja heille oli tärkeää mahdollisuuksien mukaan päästä tukemaan paikallista yritystä.


Aikaisemmin he olivat hankkineet toimistotarvikkeet suoraan tukkurilta. Kilpailutuksen jälkeen Anna kertoi seuraavasti: ”Olin positiivisesti yllättynyt teidän hintatasosta ja etenkin kun myös käytätte samaa tukkuria niin tutut tuotteet säilyy käytössämme”. Hyvä esimerkki siitä, että paikallinen toimija voi olla selkeästi edullisempi ja ketterämpi kuin iso toimittaja.


#vitrulan #vitrulangroup #vitrulancomposites #toimistosavotta #toimistotarvikkeet #supportyourlocal