top of page

Lehdistötiedote 1.6.2023 tapahtuvista muutoksista

Mikkelin alueen toimistokaluste ja -tarvike alalla tapahtuu positiivisia muutoksia. Toimistosavotta Oy myy toimistokaluste ja -tarvikeliiketoiminnan MKK Toimistotarvike Oy:lle. Toimistotarvikkeen liiketoimintaa on harjoitettu perinteisellä kauppapaikalla Molanderinmäellä jo vuodesta 1974 alkaen ja toiminta on alkanut alkunperin jo vuonna 1948.


“Nyt liiketoimintakaupan myötä siirryn MKK Toimistotarvike Oy:n palvelukseen ja jatkossa pystymme tarjoamaan molempien toimijoiden asiakaskunnalle entistä monipuolisempaa tuotevalikoimaa entistä kilpailukykyisempään hintaan.” sanoo Ville Karttunen. Karttusella on yli 15v kokemus alalta ja asiakkuuksien hoitamisesta Etelä-Savon talousalueella. Viimeiset kaksi vuotta Ville on toiminut Toimistosavotta Oy:n osakkaana ja yrittäjänä.


“On hienoa Saada Ville mukaan saman katon alle ja lähteä kehittämään toimintaa molempien näkemysten mukaan” sanoo MKK Toimistotarvike Oy:n yrittäjä Janne Väänänen. Myös Jannella on alalta noin 15v kokemus ja viimeisimmät kolme vuotta hän on toiminut Toimistotarvikkeen yrittäjänä.


Toimistosavotta Oy jää edelleen olemaan ja keskittyy jatkossa tila tilassa ratkaisujen sekä modulaaristen mittajoustavien väliseinäratkaisujen myyntiin, markkinointiin ja asennukseen. Tähän kuuluu mm. työtilat, puhelinkopit, vetäytymistilat sekä neuvottelutilat. Vuonna 2008 perustettu Toimistosavotta on toteuttanut vuosien varrella lukuisia erilaisia työhuoneita ja neuvottelutiloja. “Jatkan yrityksen tarinaa edelleen keskittymällä tähän osa-alueeseen” sanoo yrityksen perustaja ja monialayrittäjä Marko Ruuskanen.

bottom of page