top of page

Referenssi: Elvera Oy, Savonlinna

Infrayhtiö Elveran ostaessa BLC Telecomin tietoliikenneverkkojen kenttäasennus-liiketoiminnan vuonna 2021 tuli myös ajankohtaiseksi uudistaa vanhan liiketoimintakaupassa siirtyneen henkilöstön työtilat. Toimistosavotta Oy tarttui toimeen ja toimitti toimivat väliseinät Nojanmaantielle.Kuvassa oleva huone toteutettiin mittajoustavana moduuliväliseinänä. Lasi-alumiiniprofiilinen välisenä ja liukuoviratkaisu oli nopea ja kustannustehokas ratkaisu. Asiakas oli miettinyt jo tilaan kiinteää levyseinätoteutusta, mutta tarjoamalla tätä kokonaisuutta saatiin tyylikäs ja modernin valoisa lopputulos. Akustiikkaa parannettiin lattiaan asentamalla liimatonta ja hengittävää palamattoa.


Isomman avotoimistotilan työpisteitä rajattiin toisistaan sermeillä ja säilytyskaapeilla. Näin saatiin työrauhaa parannettua ja tila tehokkaaseen hyötykäyttöön palvelemaan koko tiimiä. Jokainen työntekijä sai identtiset työpisteet aina sähköpöydästä uuteen led-valaisimeen saakka.


Toteutimme projektin alusta loppuun saakka itse. Mittasimme, suunnittelimme ja asensimme koko kokonaisuuden itse. Asiakas sai kustannustehokkaasti ja nopeasti uudet ja toimivat tilat paikalliselta kumppanilta.

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page