Referenssi: GRK Rail Oy

GRK Rail Oy:n Mikkelin toimipisteen vanhat tilat Pomonkadulla Tuskussa kävivät auttamatta pieneksi, joten lisäsiiven rakennus tuli ajankohtaiseksi. Alkukesästä valmistunut uuden osan laajennus toi merkittävästi lisätilaa varastoon sekä toimistoon. Toimistoon valmistui uudet työpisteet tusinalle työntekijöitä vanhan toimisto-osan jäädessä myös yrityksen käyttöön.Yhteistyö Toimistosavotta Oy :n kanssa sujui alusta loppuun saakka hyvin. GRK Rail Oy:n hankintapäällikkö Jyrki Saalasti toimi yhteyshenkilönä ja suunnitelmia ja ideoita käytiin läpi puolin ja toisin. Toimistohuoneet kalustettiin laadukkailla ja moderneilla EFG:n mustanharmailla sähköpöydillä ja säilytyskalusteilla. Aikataulut pitivät ja muutto hoitui suunnitellusti. Toimistosavotta oli Jyrkille tuttu yhteystyökumppani yrityksenä ja allekirjoittanut itse myös aikaisemmista työyhteistyökuvioista.


Yhteistyö Toimistosavotta Oy :n kanssa sujui alusta loppuun saakka hyvin GRK Rail Oy:n hankintapäällikkö Jyrki Saalasti kuvaili.

GRK Rail Oy:n palvelutarjonta kattaa suunnittelun, rakentamisen ja kunnossapitopalvelut kaikille raideliikenteen tekniikkaosa-alueille. Tällaisia ovat niin päällysrakenne, sähkörata, turvalaitteet kuin taitorakenteetkin. GRK Rail urakoi kaikilla urakkamuodoilla: pää- ja aliurakointi, ST-, PPP- ja allianssimalleilla. GRK Rail Oy:llä on toimipisteitä ympäri Suomen ja se kuuluu GRK-konserniin.