top of page

Referenssi: Hub Otonkulma

Yhteisöllinen HUB Otonkulma tarjoaa monipuoliset työskentelytilat toimistotyöhön Mikkelin parhaalta paikalta kuukausivuokralla. Nykyaikaiset työtilat on suunniteltu vastaamaan kaikkiin toimistotyön tarpeisiin tarjoten mm. sähköpöydät, tulostuspalvelut, esitystekniikan ja nopean internet-yhteyden.

Oman toimistotilan/työpisteen lisäksi HUBista löytyvät nykyaikaiset kokous- ja neuvottelutilat, puhelinhuoneita, sekä keittiö ja oleskelutiloja. HUBilla voit valita, rupatteletko asiakkaasi kanssa rennosti kahvikupposen äärellä sohvalta käsin, vai varaatko virallisempaan kokoukseen viihtyisän jopa 12 henkilön kokoustilan nykyaikaisella esitystekniikalla.Toimistosavotta oli mukana keväällä 2017 aktiivisesti toteuttamassa Hub Otonkulman väliseinäratkaisuja sekä kalustamassa tiloja kokonaisvaltaisesti. Modulaariset väliseinäratkaisut alumiini-/lasiprofiilisina ja lukittavissa liukuovilla varustettuna tarjoavat tilat noin parille kymmenelle vuokralaiselle. Tiloihin on saatu hyvää ja uniikkia kontrastia Punkaliven aidoilla puuelementeillä. Toimistohuoneet, avokonttoritilat sekä neukkarit on kalustettu laadukkailla ja tyylikkäillä EFG toimisto- ja julkikalusteilla. Lisäksi työtiloihin on rakennettu hiljaisia huoneita hyödyntäen Ecophonen laadukkaita akustiikkaratkaisuja.

HUB Otonkulman nykyaikaiset neuvottelutilat taipuvat loistavasti monen kokoisille seurueille ja eri alan yrityksille ja yrittäjille.

HUB Otonkulman ensimmäisen osan jälkeen Toimistosavotta on ollut myös kalustamassa muita Otonkulmaan kuuluvia toimistotiloja Raatihuoneenkadun puolella. Keväällä 2022 Toimistosavotta rakensi oman showroominsa HUB Otonkulman katutasoon. Omat esittelytilat sekä Toimistosavotan edustamilla tuotteilla kalustettu koko yhteisöllinen työtila toimii erinomaisena ja konkreettisena referenssinä. Tule tutustumaan!Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page