top of page

Referenssi: Hub Otonkulma

Yhteisöllinen HUB Otonkulma tarjoaa monipuoliset työskentelytilat toimistotyöhön Mikkelin parhaalta paikalta.


Toimistosavotta toimitti HUB Otonkulman työtilat modulaarisilla mittajoustavilla väliseinillä. Samalla toimitettiin puheluita ja yksityisyyttä varten sitä varten suunniteltuja tiloja.Toimistosavotta oli mukana keväällä 2017 aktiivisesti toteuttamassa Hub Otonkulman väliseinäratkaisuja. Modulaariset väliseinäratkaisut alumiini-/lasiprofiilisina ja lukittavissa liukuovilla varustettuna tarjoavat tilat noin parille kymmenelle vuokralaiselle. Tiloihin on saatu hyvää ja uniikkia kontrastia Punkaliven aidoilla puuelementeillä. Lisäksi työtiloihin on rakennettu hiljaisia huoneita hyödyntäen Ecophonen laadukkaita akustiikkaratkaisuja.

HUB Otonkulman nykyaikaiset neuvottelutilat taipuvat loistavasti monen kokoisille seurueille ja eri alan yrityksille ja yrittäjille.

HUB Otonkulman ensimmäisen osan jälkeen Toimistosavotta on toteuttanut väliseinä ja puhelinkoppi tiloja myös Raatihuoneenkadun puolella. Keväällä 2022 Toimistosavotta rakensi oman showroominsa HUB Otonkulman katutasoon. Omat esittelytilat toimii erinomaisena ja konkreettisena referenssinä.


Tule tutustumaan!Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page