Referenssi: Mikkelin kesäyliopisto

Mikkelin kesäyliopisto muutti loppuvuodesta 2021 aivan ydinkeskustaan torin kulmalle postin vanhoihin tiloihin. Tänä päivänä koulutuksen järjestäminen on muuttunut ja monipuolistunut entistä enemmän verkkoon, joka muutti osaltaan myös fyysisiä tilatarpeita. Mikkelin kesäyliopisto halusi olla näkyvämmin läsnä katukuvassa ja tavoittaa mikkeliläiset entistä paremmin keskeisellä sijainnilla Otonkulmassa.Pääsimme mukaan kalustamaan uusia tiloja. Mikkelin kesäyliopisto remontoi itselleen modernit ja toimivat toimisto- ja opetustilat. Varustimme esim. kuvassa näkyvän opetustilan kätevillä taittopöydillä ja laadukkailla kevytrakenteisilla asiakastuoleilla. Myös työhuoneet, neukkari ja kahvitila saivat uutta modernia mustavalkoista ilmettä osakseen. Mikkelin kesäyliopisto ja Toimistosavotta Oy eivät olleet aikaisemmin tehneet yhteistyötä, mutta nyt kaikki lähti liikenteeseen asiakastapaamisesta. Katsoimme rehtori Anne Havukaisen kanssa tulevat kalustetarpeet lävitse ja pääsimme asiassa nopeasti maaliin. Aikataulu ja budjetti piti sovitusti, kiitteli Anne paikallista kumppania.


"Oli ilo tehdä yhteistyötä Toimistosavotta Oy: n kanssa. Saimme helposti liikuteltavat, kevyet ja monikäyttöiset kalusteet ja sitä myöten helposti muunneltavan luokkatilan. Ville Karttusen kanssa yhteistyö oli mutkatonta ja helppoa. Suosittelen!" kertoo Anne.

Mikkelin kesäyliopiston koulutustehtävänä on järjestää avointa yliopisto-opetusta ja muuta vapaasta sivistystyöstä annetun lain piiriin kuuluvaa opetusta. Mikkelin kesäyliopisto tarjoaa tulevaisuudessa entistä enemmän reaaliaikaisia verkko-opintoja ja hybridikoulutuksia, joten kuka tahansa voi opiskella myös paikkariippumattomasti monipuolisia täydennyskoulutuksia. Tutustu koulutustarjontaan nettisivuilla!