skip to Main Content

Referenssit

Mikkelin kaupunki

Toimistosavotan toimittama monitoimilaite palvelee keskitetysti Mikkelin kaupungin yksiköitä.

 

KIP 860 monitoimilaite palvelee Mikkelin kaupungin virastotalon toisessa kerroksessa montaa eri osastoa ja käyttäjää. Laite on päivittäisessä käytössä ja sillä kopioidaan, skannataan sekä tulostetaan. Eniten tulostettavaa materiaalia menee 914 mm rullapaperille, mutta myös muut koot ovat tarpeen. Tulostettavat paperit ovat viheralueisiin, karttapalveluihin, viemäriverkostoon sekä rakennusteknisiin piirustuksiin liittyviä. Laite on pääkäyttäjien mielestä helppo ja nopea käyttää, paperirullat ovat helposti vaihdettavissa ja laitteessa on selkeä iso kosketusnäyttöpaneeli. Myös samalla laitteella tapahtuva skannaus ja tulostus on ollut mieleen, kun toisen yksikön vanhassa laitteessa oli ollut vain suurkuvatulostusmahdollisuus ja nyt saa kaikki tarvittavat yhdellä laitteella. Käyttäjäkokemuksiin vastailivat Sini, Anne, Salme ja Ulla.

Lappeenranta tekstillä pieni

Toimistosavotta Oy on valittu Lappeenrannan kaupungin puitesopimustoimittajaksi yleis- ja toimistokalusteissa 5.6.2019 alkaen.

Puitesopimukseen on liittyneenä Lappeenrannan kaupunkikonserni, Lappeenrannan Energia Oy, Saimaan Tukipalvelut Oy, Lappeen Rakennuttaja Oy, Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy, Lappeenrannan Toimitilat Oy, Etelä-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Lemin kunta, Taipalsaaren kunta, Ruokolahden kunta, Rautjärven kunta, Luumäen kunta, sekä Lappeenrannan seurakuntayhtymä.

HUB Otonkulma

HUB Otonkulma tarjoaa työtiloja kaikille niitä tarvitseville. Haastattelimme yrittäyhteisö HUB Otonkulman toteutusta koordinoinutta Jonna Viskaria.

Jonna Viskari otti yhteyttä Toimistosavotan yrittäjään Marko Ruuskaseen kysyäkseen mahdollisuutta yhteistyöhön koskien HUB Otonkulman hanketta. Lopullinen yhteistyö lähti käyntiin kilpailutuksen myötä, kun Jonna katsoi suureksi eduksi sen, että Toimistosavotalla oli tarjota tuotteita ja ratkaisuja moniin erilaisiin tarpeisiin, kalusteista, modulaarisista väliseinistä tulostustamiseen, av-tuotteisiin ja jopa kahvikoneisiin.

Jonna Viskari nimeää HUB Otonkulman hankkeessa erityisen positiiviseksi yllätykseksi Toimistosavotan toimittamat modulaariset väliseinät. Viskari toteaakin, että Toimistosavotan vahvuus on sen kokonaisvaltaisessa osaamisessa ja hyvässä hinta-laatusuhteessa. Viskarin mukaan toimitukset ovat sujuneet asennuksineen hyvin näinkin isossa hankkeessa. HUB Otonkulmaan on ollut kova kysyntä, ja se kertoo siitä, että tila- ja materiaaliratkaisut ovat tehneet vaikutuksen muihinkin.

”Näemme usein, mutta Markon saa helposti kiinni myös puhelimitse. Toimistosavotan työtuolistudio on iso plussa. Siellä pääsee testaamaan tuoleja näppärästi”, Viskari kertoo.

Mainostoimisto Grafical Oy

Digi-, viestintä- ja mainostoimisto Grafical Oy:ssä kesähelteilläkin suunnitellaan ja toteutetaan uusia kampanjoita ja verkkosivustoja asiakkaiden tarpeisiin. – Positiivinen asiakaskokemus ja aktiivinen läsnäolo vaativat viestintää myös loma-aikaan. Teemme paljon digikampanjoita, mutta myös printtipuolella on täsmätarpeita, toimitusjohtaja Artsi Tolvanen avaa.

”Meille tärkeää on, että värit tulostuvat oikein ja koneet pelittävät silloin kun niitä tarvitaan. Asiantunteva ja nopeasti saatavissa oleva huolto oli siis myös yksi valintakriteereistämme”, Tolvanen painottaa.

”Näytöllä suunniteltu on aina printattava paperille, että voi varmistua miltä layout näyttää ja myös mittasuhteita on syytä tarkistaa tätä kautta”, Tolvanen valottaa.

”Meille tärkeää koneen valinnassa oli siihen liittyvät asiantuntevat palvelut ja että koneen ominaisuudet saadaan maksimaaliseen hyötykäyttöön”, Artsi Tolvanen pohtii.

Siimet Oy

Siimet Oy ja toimitusjohtaja Ari Mäkitalo ovat tulleet Toimistosavotalle tutuiksi viime vuosina. Toimistosavotta on toimittanut Siimetille toimistokalusteita, ergotuotteita, sekä monitoimilaimilaitteita.

”Marko Ruuskanen on onnistunut aktiivisilla myyntiponnisteluilla saamaan Siimetin satimeen”, Ari Mäkitalo sanoo pilke silmäkulmassa. Mäkitalo kertoo, että Toimistosavotta on palvelut erittäin onnistuneesti ja aina on saatu sitä mitä on tarvittu, ilman tyrkyttämisen tunnetta.

”Toimitukset ovat sujuneet hyvin. Voin suositella!”, Mäkitalo kiteyttää.

A-J Automation Oy

A-J Automationin Heikki Määttä on Toimistosavotan hyvä tuttu jo vuosien takaa. Viimeisimpänä Toimistosavotta on palvellut sähkösäätöisen työpöydän, Back App työtuolin, toimiston monitoimilaitteen, sekä kahviautomaatin hankinnoissa.

”Olemme ottaneet Markoon yhteyttä aina kun jotain on tarvittu. Palvelu on ollut asiallista. Toimistosavotan tuotteiden hinta-laatusuhde on kohdallaan. Toimitukset ovat sujuneet hyvin, ripeästi ja olemme olleet niihin ja palveluun erittäin tyytyväisiä” Määttä kertoo.

Jukurit

Jukureiden kotihallin toimistotilojen tyhjentyessä ja toimiston siirtyessä keskustaan tarvittiin sinne uudet koneet ja kalusteet. Tarvittiin uusi monitoimilaite, jolla voi tulostaa laadukkaita tulosteita, kopioida, sekä skannata, ja tarvetta ilmeni myös toimistokalusteille. Kalusteita tarvittiin kolmeen neuvotteluhuoneeseen, valmentajien työhuoneeseen, ja käyttöön otettiin myös sähköpöytä ja satulatuoleja.

Etelä-Savon Energia Oy (ESE) tunnetaan uusiutuvan energian tuottajana, joka myy sähköä kaikkialle Suomessa. Toimistosavotan ja ESE:n yhteistyö alkoi noin 10 vuotta sitten, kun ESE:n toimistolaitteistoa uusittiin. Hyvin jatkuneessa yhteistyössä viimeisimpänä hankittiin ESE:n Mikkelin toimistolle sähköpöydän runkoja, työpistemattoja, työ- ja satulatuoleja. Haastateltavana toimi ESE:n talousjohtaja Sari Siiskonen (kuvassa).

Toimistokalusteiden uusintaan idea lähti siitä, että työpaikan työergonomiaa oli parannettava. Aiempi hyvin toiminut yhteistyö Toimistosavotan kanssa teki toimittajan valinnasta helpon.

ESE otti käyttöön sähköpöydän runkoja, satula- ja työtuoleja sekä työpistemattoja. Koko prosessi toimii tehokkaasti, kun asiakkaan luokse tullaan tekemään kartoituskäynti, jolloin varmistetaan, että asiakkaan kannalta tehdään paras ratkaisu. Mukavuuden ja värien valitsemisen tekee helpoksi asiantunteva palvelu ja se, että Toimistosavotan toimistolla pystyy käymään tutustumassa tuotteisiin ennen tilauksen suorittamista.

”Mukava tehdä yhteistyötä”

Palvelu on ystävällistä ja yhteistyön aikana Toimistosavotta pitää asiakkaan tapahtumista ajan tasalla, sekä kaikki hoituu sovitussa aikataulussa. Kuten Sari itse sanoi ”Mistä on sovittu niin asiat on tapahtunut ja Marko informoi asioista että missä ollaan menossa.”

small

Toimistosavotta Oy on valittu Savonlinnan kaupungin puitesopimustoimittajaksi monitoimilaitteissa ja niihin liittyvien palveluissa 1.4.2016 alkaen.

mfp-monitoimilaitteet-konicaminolta

Puitesopimukseen on liittyneenä Savonlinnan kaupunki, Enonkosken kunta, Itä-Savon kouluskuntayhtymä, Tanhuvaaran Säätiö / Tanhuvaaran Palvelut Oy, sekä Savonlinnan seurakuntayhtymä.

Savonlinnan Vuokratalot Oy (ent. YH-Itä-Savo Oy)

Lähtökohtana uudistuksille oli vanhojen kalusteiden korvaaminen uusilla samalla kohottaen toimiston ilmettä ja parantaen sen ergonomiaa. Toimistorakennus on vanha ja historiallinen talo, jonka sisustaa haluttiin nykyaikaistaa korostaen sen parhaita puolia.

Viimeisin yhteinen projekti oli iso, jossa kaksi talon kolmesta kerroksesta pääsi ehostettavaksi. Ensimmäinen kerros uusittiin täysin, jolloin siitä tuli turvallinen ja asiakaslähtöinen. Kolmanteen kerrokseen tehtiin kokoustiloja. Näin isossa projektissa aikataulutus oli tärkeää, kun tavaroita tuli lisää viikon välein kolmen viikon ajan, jolloin edellisen huoneen täytyi olla valmis ennen seuraavaan siirtymistä. Minna Falck myönsi yllättyneensä, kun näin mittava projekti onnistui moitteetta.

”Toimistosavotta oli oikeasti läsnä projektissa, tavaroita ei jäänyt puuttumaan, ei tarvinnut odotella, paljon joustavuutta sekä nopea ja ystävällinen palvelu”, Minna kiteyttää.

Suomen elinkeinoelämän keskusarkiston toiminnan tarkoituksena on turvata suomalaista elinkeinoelämää koskevan ja sivuavan historiatiedon ja -perinteen säilyminen. Tarinaa Toimistosavotan kanssa on kirjoitettu jo jonkin aikaa onnistuneen yhteistyön merkeissä. Haastateltavana ELKA:lta toimi arkistonjohtaja Jarmo Luoma-aho.

Alkunsa yhteistyö sai siitä, kun ELKA:n edellisten toimistolaitteiden sopimuskausi oli päättymässä. ELKA:lle on sen jälkeen hankittu Konica Minoltan bizhub C308 monitoimilaitteen lisäksi myös sähköpöytiä, joiden on koettu parantavan työnteon laatua. Niitä hankittiin uusien ergonomiasuosituksien perusteella, sekä sen jälkeen kun työterveyshuollosta käytiin kertomassa työergonomiasta.

”Minä arvostan sellaista palvelua, kun toimittajaan saa yhteyden helposti, tuntee henkilön siellä toisessa päässä, ja että asia hoituu nopeasti. Tietenkin paikallisesti toimittaessa tapaamiset sun muut hoituvat nopeasti.” – Jarmo

FissioMedia on lappeenrantalainen WordPress-kotisivujen tekemiseen erikoistunut markkinointitoimisto, jonka palveluihin kuuluu kyseisten sivujen suunnittelu, toteutus ja ylläpito. Alkusysäys yhteistyölle saatiin FissioMedian toteuttaessa Toimistosavotan kotisivujen uudistuksen. Yrittäjä Antti Koskinen on varhaisessa vaiheessa ottanut ergonomian huomioon.

”Työssä tulee helposti istuttua koko päivä tietokoneen ääressä, joten parempi olisi olla ergonomia kunnossa, ettei myöhemmässä vaiheessa tule mitään ongelmia.” – Antti Koskinen

Alkutilanteessa oli vain tavallinen työpöytä ja –tuoli, joista Antti Koskisen omien sanojen mukaan oli ergonomia kaukana. Ergonomiaa parantamaan laitettiin Antille sähköpöytä, Salli-satulatuoli ja työpistematto, jolloin työasentojen vaihtaminen on helppoa ja seistessäkään eivät nivelet rasitu. ”Tavaroiden asennus oli ripeää ja ammattitaitoista, kun ne toimituksen yhteydessä laitettiin toimintakuntoon.”

small

Toimistosavotta Oy on valittu Savonlinnan kaupungin puitesopimustoimittajaksi toimistokalusteissa 5.11.2015 alkaen.

Puitesopimukseen on liittyneenä Savonlinnan kaupunki, Juvan kunta, Rantasalmen kunta, Sulkavan kunta, Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Tanhuvaaran Säätiö / Tanhuvaaran Palvelut Oy, sekä Savonlinnan seurakuntayhtymä.

Back To Top