skip to Main Content

Salli satulatuolien odotettu uutuus: pieni satulatuoli

Salli Satulatuolien Odotettu Uutuus: Pieni Satulatuoli

Tässä ne ovat: Salli Small MultiAdjuster ja Salli Small SwingFit. Ennennäkemätöntä istumamukavuutta!

Salli Systems tuo markkinoille uuden, pienen satulatuolin. Salli Small SwingFit ja Salli Small MultiAdjuster ovat osa Salli-tuoteperhettä: Suomessa käsin tehtyjä tuoleja, joilla on kymmenen vuoden takuu.

Uudet pienemmät satulatuolit ovat vastaus kuluttajien toiveisiin. Istuin on noin neljä senttiä kapeampi kuin perinteisessä Sallissa, joten nyt jokainen löytää varmasti itselleen sopivan mallin. On oleellisen tärkeää, että istuinluut saa asettumaan tuolin pehmeimmälle kohdalle, jotta selkä pysyy hyväryhtisenä helposti ja vaivattomasti.

Molemmissa tuolimalleissa on vakiona energisoiva ja hyvinvointia tukeva Salli Base -ristikko. Saat vyöhyketerapeuttisen jalkahieronnan, kun hierot jalkapohjia ristikon nystyröitä vasten.

Uudet pienet tuolimallit ovat myynnissä maaliskuun aikana. Ota yhteyttä ja sovi aika kokeiluun!

Teksti jatkuu kuvan jälkeen

salli-vanha-uusi-salli-satulatuoli

Vasemmalla vanha istuin ja oikealla uusi. Salli-kilpi kääntyy ylös, ja sen alla olevalla nupilla säädetään keskiraon leveyttä. Sivulla oleva nuppi säätää keinuliikkeen herkkyyttä.

Muutoksia säätömekanismeissa

Jotta tuolin säätäminen olisi mahdollisimman helppoa, on leveydensäätömekanismia uudistettu. Leveyttä säädetään nyt säätönupista istuimen edestä. Kun mekanismi lukitaan, leveys ei pääse vahingossa muuttumaan istumisen aikana.

Myös itse swing-mekanismin säätöä on uudistettu, toisin sanoen sitä miten herkästi istuin keinuu. Herkkyyttä säädetään istuimen alla olevalla nupilla.

Back To Top