top of page

Tilaratkaisut

Tila tilassa, väliseinät, puhelinkopit, neuvotteluhuoneet, hiljaiset tilat, tilaratkaisut, tilanjakajat, liukuovijärjestelmät - näitä kaikkia ovat räätälöimämme moduulariset tilaratkaisut.

Tutustu myös Sonte älykalvoihin!

Kauttamme täysin mittajoustavat väliseinäratkaisut toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Seinät tehdään aina tilauskohtaisesti räätälöitynä ja niissä joustavat niin mitat, kuin materiaalit ja väritkin. Tämä antaa lähes rajattomat mahdollisuudet suunnitteluun ja seinien joustavaan muunteluun tarpeiden muuttuessa.

 

Modulaarisuuden ansiosta seiniä voidaan siirtää tai poistaa käyttötarpeen muuttuessa. Runsas profiilivalikoima ja laadukkaat komponentit takaavat seinien toimivuuden ja mukavuuden kovassakin käytössä.

 

Valikoimiimme kuuluvat myös valmiit puhelinkopit, neuvotteluhuoneet sekä tilaratkaisut jotka voidaan varustaa aina tarpeen mukaan. Viimeistellyt yksityiskohdat tekevät ympäristöstäsi ja yrityksestäsi laadukkaan käyntikortin.

Alumiinivaliseinat.jpg

Alumiinirakenteiset väliseinät mittajoustavina toimistoihin ja julkisiin tiloihin

Alumiinista valmistettujen kehysprofiilien värin voit valita anodisoidun alumiinin lisäksi RAL Classic -värikartaston mukaan. Elementtien pinnoiksi voit valita erilaisia laseja, akryyleja tai erilaisia levypintoja. Pintavalikoimasta löytyvät myös aidot puupinnat.

Järjestelmäseinien etuna on niiden nopea rakentaminen, eikä toimistotiloja tarvitse edes sulkea. Merkittävä etu on myös väliseinien muunneltavuus tarpeiden muuttuessa. 

Täyslasiseinät luovat tilaan avaruutta ja valoisuutta sekä tietysti tyylikkyyttä

Tunnelma on aistikas. Suuret lasipinnat toimitiloissa luovat modernin vaikutelman koko organisaatiosta ja antavat luotettavaa läpinäkyvyyttä.

Tee asiakkaaseesi vaikutus. Yksinkertainen tyylikkyys on lasiseinän luontainen ominaisuus, oli lasi sitten kirkas, sävytetty tai vaikkapa etsattu. Ilmettä voidaan luoda myös erilaisilla kuvioilla tai logolla.


Kaikissa moduuliseinissä hieno ominaisuus on nopeus! Ei paklata, hiota eikä maalata. Ei uhrata muutokseen tuottavia työpäiviä. Huolella suunniteltuna toteutus tapahtuu siten, että edellinen työpäivä päättyy vanhoissa tiloissa ja uusi päivä aloitetaan uudistetuissa toimitiloissa. Muutos hoidetaan kustannustehokkaasti, koska tuottava työ ei keskeydy.

Tutustu myös Sonte älykalvoihin!

Tayslasiseinat2005.jpg
bottom of page