skip to Main Content

Toimistolaitteet

identity001

Päämiehemme Konica Minolta kuuluu alansa johtavien toimijoiden joukkoon. Konica Minoltan kopiokone- ja monitoimilaitemallistosta löydät kustannustehokkaan ratkaisun kaikkiin tulostus, kopiointi- ja skannaustarpeisiin.

Eri nopeuksiset, monitoimiset Konica Minolta monitoimilaitteet ja tulostimet sopivat kaikenkokoisiin toimistoihin. Kattavaan valikomaan kuuluvat monipuoliset väri- ja mustavalkomonitoimijärjestelmät sekä tulostimet.

Konica Minoltan toimistoratkaisut01cbf6d3a953b1fc17fabfbd173d7ae5ffef5119

Toimistojen keskiössä on aina käyttövalmiit, helppokäyttöiset ja tietoturvalliset monitoimilaiteratkaisut. Modernit käyttöominaisuudet huolehtivat laadukkaasta tulostamisesta, skannauksesta ja kopioimisesta – ympäristöystävällisesti.

Toimisto- ja tuotantolaitteet huoltopalvelusopimuksella

Icon_efficient_white

 • Huoltopalvelusopimus kattaa laitteen ylläpidon, huollon paikan päällä, varaosat, väriaineet ja tarvikkeet
 • Todelliset käyttökustannukset ovat aina tiedossa, joka helpottaa budjetointia.

csremotecare

Laitteiden ja huollon hallintajärjestelmämme välinen vuorovaikutteinen viestintäkanava tilanteisiin, joissa tarvitaan laadukasta ylläpitotukea.

CS Remote Care tarjoaa huipputason koneiden välisen yhteyden (M2M) bizhub-tulostuslaitteiden ja Konica Minolta -huolto-organisaation välillä: etäyhteys välittää kaikki olennaiset järjestelmätiedot reaaliaikaisesti ja ilmoittaa Konica Minoltan huollolle ajoissa rutiinihuolloista tai muista tarvittavista toimista, kuten teknisen ongelman korjaamisesta.

Etäyhteyden kautta voidaan käynnistää automatisoituja palveluja, kuten tarvikkeiden toimitus, ja tehdä etätoimia, kuten laiteohjelmistopäivityksiä ja laiteasetusten määritystä. Etäpaneelin kautta ohjeet voidaan toimittaa loppukäyttäjille välimatkasta riippumatta. Lisäksi verkkoportaalissa on graafinen ja helppokäyttöinen käyttöliittymä, jossa näkyvät tiedot laitteen tilasta ja raportointiosa.

csremotecare

CS Remote Care on Konica Minoltan taattu tapa maksimoida järjestelmän käytettävyys. Tulostuslaitteiden seisokkiajat voidaan minimoida, tuottavuutta lisätä ja rutiinihuolto suunnitella käyttäjien työaikojen mukaisesti.

Valvonta

 • Suojattu yhteys
 • Yksisuuntainen/kaksisuuntainen viestintä
 • Kattava valvonta
 • Tunnistintietojen kerääminen tuotantotulostuslaitteista ja tietojen lisäanalyysi

Keskitetty hallinta

 • Tehokas tiedonsiirto
 • Useimmat viestintätavat eivät edellytä asennusta

Automatisoidut palvelut

 • Suora laskurin lukeminen
 • Automaattinen tarvikkeiden tilaaminen
 • Manuaalisia tukikutsuja ei tarvita

Laiteasetukset

 • Huoltovalikot
 • Laiteohjelmistopäivitys etäyhteyden kautta
 • Etätuki

95002e5f90a160d5b6d8c1828c127cb8c0dec9f0

konica-minolta-logo

Konica Minolta kehittää ja tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ratkaisuja digitaaliseen työympäristöön, IT-ympäristöihin ja ammattitulostamiseen. Konica Minoltan viidessä tutkimus- ja kehityskeskuksessa Euroopassa innovoidaan asiakkaille uusia parempia ratkaisuja, jotka yhdistävät älykkään palvelun ja teknologian. Yrityskulttuurin keskiössä on asiakas, joiden kanssa asioita katsotaan uusista näkökulmista ja ideoidaan oikeat ratkaisut liiketoiminnan kehittämiseen.

Konica Minolta tarjoaa tehokkaita ratkaisuja ja hallinnoituja palveluita IT- ja pilviympäristöihin sekä tietoturvaan liittyen. Tutkimuslaitos IDC MarketScape on nimennyt Konica Minoltan johtavaksi älykkäiden monitoimilaitteiden tarjoajaksi, joka kuvastaa yrityksen vahvaa ratkaisu- ja palvelutarjoamaa tulostusympäristöihin. Konica Minolta tarjoaa vahvana kumppanina ammattitulostusmarkkinaan liiketoimintakonsultointia, huipputeknologiaa ja ohjelmistoja. Yritys on vakiinnuttanut asemansa tuotantopainokoneiden markkinajohtajana Euroopassa ja muualla maailmassa.

Back To Top