skip to Main Content

Tuotantolaitteet

identity001

Päämiehemme Konica Minolta kuuluu alansa johtavien toimijoiden joukkoon.

Isomman kalibeerin laitteistoa löytyy arkkisyötteisiä tuotantojärjestelmiä sekä suurkokotulostimia että -skannereita. Huippunopeat Konica Minolta -tuotantojärjestelmät tuovat tehokkuutta niin väri- kuin mustavalkotuotantoon. Konica Minolta on yhdistänyt kaikki keskeiset vahvuutensa. Erinomainen painojälki, pettämätön suoritusteho ja toimintojen huikea valikoima ovat myös menestyvän digipainatuksen edellytyksiä.

Ammattitulostus-LINEUP-2020-web

7db08d4ff9d76a9d914a69dfb72b065ce337fa30

Digitaalinen arkkipainaminen

Digitaalisen painamisen tulevaisuus on valoisa

Konica Minoltan Accurio-ratkaisut ovat tulevaisuuden sijoitus sillä ne on rakennettu edistämään liiketoimintaasi tänään ja erottumaan kilpaillijoista huomenna. Ratkaisujemme tärkeimpiä vahvuuksia ja ominaisuuksia ovat rutiininomaisen teknologiakuormituksen poistaminen, ajansäästö ja manuaalisten toimenpiteiden minimoiminen, mikä taas vähentää virheitä ja hukkaa sekä alentaa tuotantokustannuksia.

3584dbc9be09aba8ae75da7a5380242102baf457

Suurkokotulostus

Kustannustehokasta ja luotettavaa suurkokotulostusta

Yrityksissä ja organisaatioissa, joissa odotetaan suurkokotulostukselta suorituskykyä ja korkeaa laatua, ei kannata jättää KIP-suurkokotulostimia huomiotta. Nämä kattavat suurkokojärjestelmät tuottavat hämmästyttävät värit ja tarkat grafiikat sekä tulostavat laadukkaasti arkkitehtipiirrokset, tekniset- ja rakennuspiirustukset, kartat ja myymäläjulisteet. KIP-järjestelmät auttavat yrityksiä säästämään aikaa ja rahaa, sillä suurkokotulostaminen ei ole koskaan ollut näin kustannustehokasta ja luotettavaa.

Laitteet leasingrahoituksella? Vapauta yrityksesi pääoma tuottavampaan käyttöön.

leasing-1

Toimisto- ja tuotantolaitteet huoltopalvelusopimuksella

Icon_efficient_white

 • Huoltopalvelusopimus kattaa laitteen ylläpidon, huollon paikan päällä, varaosat, väriaineet ja tarvikkeet
 • Todelliset käyttökustannukset ovat aina tiedossa, joka helpottaa budjetointia.

csremotecare

Laitteiden ja huollon hallintajärjestelmämme välinen vuorovaikutteinen viestintäkanava tilanteisiin, joissa tarvitaan laadukasta ylläpitotukea.

CS Remote Care tarjoaa huipputason koneiden välisen yhteyden (M2M) bizhub-tulostuslaitteiden ja Konica Minolta -huolto-organisaation välillä: etäyhteys välittää kaikki olennaiset järjestelmätiedot reaaliaikaisesti ja ilmoittaa Konica Minoltan huollolle ajoissa rutiinihuolloista tai muista tarvittavista toimista, kuten teknisen ongelman korjaamisesta.

Etäyhteyden kautta voidaan käynnistää automatisoituja palveluja, kuten tarvikkeiden toimitus, ja tehdä etätoimia, kuten laiteohjelmistopäivityksiä ja laiteasetusten määritystä. Etäpaneelin kautta ohjeet voidaan toimittaa loppukäyttäjille välimatkasta riippumatta. Lisäksi verkkoportaalissa on graafinen ja helppokäyttöinen käyttöliittymä, jossa näkyvät tiedot laitteen tilasta ja raportointiosa.

CS Remote Care on Konica Minoltan taattu tapa maksimoida järjestelmän käytettävyys. Tulostuslaitteiden seisokkiajat voidaan minimoida, tuottavuutta lisätä ja rutiinihuolto suunnitella käyttäjien työaikojen mukaisesti.

csremotecare

Valvonta

 • Suojattu yhteys
 • Yksisuuntainen/kaksisuuntainen viestintä
 • Kattava valvonta
 • Tunnistintietojen kerääminen tuotantotulostuslaitteista ja tietojen lisäanalyysi

Keskitetty hallinta

 • Tehokas tiedonsiirto
 • Useimmat viestintätavat eivät edellytä asennusta

Automatisoidut palvelut

 • Suora laskurin lukeminen
 • Automaattinen tarvikkeiden tilaaminen
 • Manuaalisia tukikutsuja ei tarvita

Laiteasetukset

 • Huoltovalikot
 • Laiteohjelmistopäivitys etäyhteyden kautta
 • Etätuki

Kuinka voimme olla avuksi?

95002e5f90a160d5b6d8c1828c127cb8c0dec9f0

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri Teidän käyttöönne sopiva laitekokoonpano.

Lisätietoja:

Marko Ruuskanen
Toimistosavotta Oy
puh. 040 411 4703
marko.ruuskanen@toimistosavotta.fi

Konica Minolta

Konica Minolta kehittää ja tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ratkaisuja digitaaliseen työympäristöön, IT-ympäristöihin ja ammattitulostamiseen. Konica Minoltan viidessä tutkimus- ja kehityskeskuksessa Euroopassa innovoidaan asiakkaille uusia parempia ratkaisuja, jotka yhdistävät älykkään palvelun ja teknologian. Yrityskulttuurin keskiössä on asiakas, joiden kanssa asioita katsotaan uusista näkökulmista ja ideoidaan oikeat ratkaisut liiketoiminnan kehittämiseen.

Konica Minolta tarjoaa tehokkaita ratkaisuja ja hallinnoituja palveluita IT- ja pilviympäristöihin sekä tietoturvaan liittyen. Tutkimuslaitos IDC MarketScape on nimennyt Konica Minoltan johtavaksi älykkäiden monitoimilaitteiden tarjoajaksi, joka kuvastaa yrityksen vahvaa ratkaisu- ja palvelutarjoamaa tulostusympäristöihin. Konica Minolta tarjoaa vahvana kumppanina ammattitulostusmarkkinaan liiketoimintakonsultointia, huipputeknologiaa ja ohjelmistoja. Yritys on vakiinnuttanut asemansa tuotantopainokoneiden markkinajohtajana Euroopassa ja muualla maailmassa.

Back To Top