skip to Main Content

bizhub PRESS 1250e/eP

Mustavalkotuotantojärjestelmä bizhub PRESS 1250e/eP avaa uusia mahdollisuuksia laajentaa ja kasvattaa liiketoimintaasi, samalla tyydyttäen asiakkaiden kasvavat vaatimukset. Tuotantotulostuksen kannattavuus riippuu tuotannon nopeudesta, tehokkuudesta, joustavuudesta, toimintavarmuudesta ja tuotteiden virheettömästä laadusta. Nämä tekijät ovat avainasemassa, kun digitaalisten tulostus- ja painopalvelujen tarjoajat sekä omatarvepainot haluavat laajentaa ja monipuolistaa palvelujaan, varmistaa suorituskykynsä ja päihittää kilpailijansa.

Konica Minoltan bizhub PRESS 1250e/eP on avain menestykseesi. Laite voidaan yhdistää työnkulkuohjelmistoihin, jolloin saadaan hyöty jonojenhallinnasta ja kirjanpitotietoja useille eri kustannuspaikoille.

Tämän lisäksi Konica Minolta edistää johdonmukaisesti kestävää tuotekehitystä ja yhdistää ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat liiketoimintastrategioihinsa.

Pääominaisuudet

  • Mustavalkotuotantonopeus 125 A4-arkin minuuttivauhdilla ja 70 A3-arkin minuuttivauhdilla ja erittäin suorituskykyinen tulostinpalvelin takaa korkean tuottavuuden
  • Korkean tulostuslaadun takaa 1200 x 1200 dpi tulostusresoluutio ja LED-tulostuspää
  • Materiaalien pintapainot 40 – 350 gsm ja käytännöllinen paperikatalogitoiminnallisuus
  • Aikataulunäkymä auttaa tuotannonsuunnittelussa
  • Yli 45 erilaista järjestelmäkokoonpanoa erilaisilla paperinsyöttöyksiköillä ja viimeistelyvaihtoehdoilla
Back To Top