skip to Main Content

bizhub PRESS C1085 / C1100

Konica Minoltan uudet lippulaivamallit täyttävät entistä monipuolisemmin asiakkaiden tarpeet, sillä nämä digitaaliset väripainatusjärjestelmät tuottavat korkeatasoista kuvalaatua ja ovat äärimmäisen luotettavia, tehokkaita ja hinnaltaan kilpailukykyisiä. Laaja valikoima erityyppisiä tulostusmateriaaleja sekä on 85/100 sivun tuotantonopeus minuutissa nostavat bizhub PRESS C1085/C1100:n suoritustehon huippuunsa ja vauhdittavat liiketoiminnan kasvua.

Pääominaisuudet

  • Pienet painokset ja muuttuvan tiedon töiden tuotanto sujuu nopeasti ja tehokkaasti 100- ja 85 A4-arkin minuuttinopeudella laajalle materiaalivalikoimalle (55–350 gsm).
  • Ammattilaisten ja painon asiakkaiden vaatiman korkean tulostuslaadun ylläpito ei ole bizhub PRESS C1100/C1085:lle ongelma – järjestelmä käyttää Konica Minoltan polymeerista Simitri HD E -väriainetta, S.E.A.D. IV kuvan prosessointiteknologiaa ja OFS-kalibrointiteknologiaa, joka korjaa väripoikkeamat automaattisesti.
  • Monipuoliset inline-viimeistelijät auttavat automatisoimaan tuotantoa ja säästävät työvoimakustannuksissa nostaen siten kokonaiskannattavuutta. Viimeistely virtaviivaistuu ja automatisoituu mm. vihkoviimeistelijöillä, taittajilla, rei’ittäjillä, kuumaliimanitojalla ja rengassitojalla.
  • Konica Minoltan bizhub PRESS C1085/C1100 -painokoneet täyttävät viimeisimmät graafisen alan standardit korkeantason värinhallinnan työkalujen ansiosta. JDF-tuki, APPE, Pantone-kirjasto, vaihtoehtoiset EFI Fiery ja Creo -tulostinpalvelimet kuuluvat olennaisina osina Konica Minoltan lippulaivamalleihin.
Back To Top