skip to Main Content

KIP 770

Pääominaisuudet

  • Tuotantonopeus – Mustavalkoisena 1,6 A0-arkkia minuutissa tai 41 sekuntia per yksi A1-arkki.
  • Tarkkaa kuvantamista – Väriainetta 100 %:sti hyödyntävä KIP High Definition -tulostusteknologia varmistaa, että täysin mustat pinnat ovat tasaisia ja liukuvärit portaattomia. Ensiluokkainen 600 x 1800 dpi:n tulostus-, kopio- ja skannaustarkkuus poimii pienetkin yksityiskohdat ja toistaa ne alkuperäistä vastaavina.
  • Kompakti ja käytännöllinen – Tulostimessa on tilaa säästävä suunnittelu, samaan laitteeseen on integroitu tulostin, kopiokone, skanneri ja värikosketusnäyttö. Vähän tilaa vaativa laite sijoittuu helposti pieneenkin työpisteeseen tai toimistoon.
  • Laaja materiaalivalikoima – Laitteessa on yksi rullapaikka (2’’ ja 3’’) ja rullan enimmäispituus on 152 m ja leveys 914 mm. Optiona paperialusta, josta on mahdollista tulostaa A4 – A2 kokoisille arkeille.
  • Verraton käyttömukavuus – Integroitu USB-portti, pilvitulostus, väriskannaus ja kopiointi mustesuihkutulostimille, KIP väritulostimille ja Konica Minoltan bizhub-monitoimilaitteille. Yksinkertainen käyttö onnistuu käyttäjältä kuin käyttäjältä!

KIP 770 on mustavalkoinen monitoimitulostin suurikokoisten dokumenttien skannaukseen, kopiointiin ja tulostukseen. Sen korkea tulostuslaatu ja pieni koko vastaa käyttäjien tarpeisiin ja vaatimuksiin erityisesti rakennusteollisuudessa, suunnittelutoimistoissa sekä eri julkishallinnon organisaatioissa (esim. kartat ja liikenne, kaavoitus ja rakentaminen).

Back To Top