skip to Main Content

Toimistokalusteet

Laadukkaat toimisto- ja julkitilakalusteet nopeasti ja vaivattomasti.

Hyvä ja toimiva työympäristö vaikuttaa positiivisesti työtehoon ja hyvinvointiin. Siksi haluamme tarjota asiakkaillemme työtiloihin vain parhaita ratkaisuja.

Palveluumme sisältyy laadukkaiden tuotteiden lisäksi asennus, kartoituskäynnit toimistollasi, sekä veloitukseton suunnittelu.

EFG:n valikoimasta löydät kaikki mitä toimivaan toimistoon tarvitset.

 • työpöydät
 • neuvottelupöydät
 • baaripöydät
 • kaapistot ja muut säilyttimet
 • sermit ja seinäkkeet
 • työtuolit
 • suojamatot työtuolien alle
 • istuinkalusteet
 • koulukalusteet
 • akustiikka (akustiikka taulut, seinät, levyt, suunnitelmat)

EFG on Euroopan johtava toimistokalusteratkaisujen valmistaja. EFG European Furniture Groupin historia alkaa jo vuodesta 1885 ja pohjautuu kestävään skandinaaviseen mutoiluun. 36 tuoteperhettä on saanut Joutsenlippu-tunnuksen merkiksi niiden laadusta ja eettityydestä.

salli-finaali

Salli satulatuolit edustaa uudenlaista ajattelua terveellisestä istumisesta. Hyvässä työasemassa kaikki yksityiskohdat on suunniteltu ja toteutettu istumisen mukavuuden, terveellisyyden ja tuottavuuden optimoimikseksi!

hag_logo

HÅG-tuoli tasapainottaa intuitiivisesti kehoa varmistaen samalla oikean istumisasennon. HÅG filosofian mukaan seuraava istuma-asentoon aina paras. Kaikki HÅG-tuolit on suunniteltu koko kehon liikkumista varten ilman että istujan tarvitsee edes ajatella sitä. Siten myös suorituskyky nousee ja hyvinvointi paranee.

backapp_logo

Backapp satulatuolit – Jatkuva liikkuminen ja tasapainon hakeminen stimuloi selkärankaa tukevia lihaksia. Liike ja oikea istumisasento vilkastuttavat verenkiertoa selässä, lantiossa ja jaloissa.

inno.fi

Inno mallisto tunnetaan erityisesti yksilöllisistä ja toimivista kohtaamistilojen kalusteista. Mallisto on eräs tunnetuimmista suomalaisista kalustealan brändeistä, jota asiakkaat niin Suomessa kuin ulkomaillakin arvostavat.

yeseco banner

Kaikuuko? Onko tiloissanne häiritsevää melua? Nyt siihen on ratkaisu – Akustiikkatuotteet jotka soveltuvat yhtä hyvin sekä yksityiselle, että julkiselle sektorille.

Hyvä akustiikka lisää työtilojen viihtyisyyttä ja toimivuutta. YesEco tuotteilla luot hiljaisuutta ja viihtyisyyttä eri tiloihin ja estät häiritsevien äänten etenemistä muualle ja parannat niillä merkittävästi työviihtyvyyttä ja luot samalla yrityskuvan mukaista ilmettä.

Akustiikka mahdollistaa paremman huoneakustiikan- vähemmän kaikua, paremman puheen erotettavuuden ja matalamman äänen tason. Haluamasi sisutuksellisen ilmeen – voit luoda sisustuksella persoonallista tilan ilmapiiriä. Halutun yritysilmeen yrityksen tiloihin, kuten vastaanottoon, käytäville tai neuvotteluhuoneisiin.

Voit valita akustisiin luonnonkuitu kuvatauluihin kuidun antaman luonnonmukasien kuitupinnan tai enemmän canvas-taulumaisen pinnan, jolla saat halutessasi tarkempiaia kuvia ilman canvastaulun kiilakehystä ja toistuvaa kankaan kiristystarvetta.

Joustavat väliseinäratkaisut | Kauttamme täysin mittajoustavat väliseinäratkaisut toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Seinät tehdään aina tilauskohtaisena räätälintyönä ja niissä joustavat niin mitat, kuin materiaalit ja väritkin. Tämä antaa lähes rajattomat mahdollisuudet suunnitteluun ja seinien joustavaan muunteluun tarpeiden muuttuessa.

Runsas profiilivalikoima ja laadukkaat komponentit takaavat seinien toimivuuden ja mukavuuden kovassakin käytössä. Viimeistellyt yksityiskohdat tekevät ympäristöstäsi ja yritksestäsi laadukkaan käyntikortin.

UUTTA! Väliseinäratkaisuhin on nyt saatavana myös akustiikkaväliseinä, joka voidaan yhdistää saumattomasti osaksi muuta väliseinäratkaisua.

olikos

Olikos valmistaa tuotteita vaate- ja kenkäsäilytykseen. Toimivat tekiset toteutukset yhdistettynä sisustukselliseen näkemykseen tuottavat kiinnostavia ratkaisuja riippumatta siitä onko säilytettäviä tuotteita yksi vai tuhat.

Olikos valmistaa,

 • naulakkoja (pysty, seinä, järjestelmä ja kääntönaukot)
 • henkareita ja koukkuja
 • kenkätelineitä
 • päiväkotiratkaisuja

fatboyblack_transp.back

Jukka Setälän vuonna 1998 suunnittelema Fatboy® Original -säkkituoli on jo klassikko. Ikoninen Fatboy the Original on jokaisen ystävä ja moneen eri tilanteeseen sopiva. The Original viihtyy niin kotona kuin mökillä, yhtä hyvin kuin toimistossasi tai messuilla. Kokonsa ansiosta se maksimoi levähdys-nautintosi. Fatboyn laajenevaan lifestyle-valikoimaan kuuluu tällä hetkellä useita erilaisia istuimia ja valaisimia.

Back To Top