skip to Main Content

Toimistotarvikkeet

Kaikki, mitä tarvitset toimistoosi sloganimme myötä tuotevalikoimamme laajentui syksyllä 2020 kattamaan myös yli 7000 tuotteen valikoiman it- ja toimistotarvikkeita. Tarvitsetpa kotimaista tulostuspaperia, alkuperäisiä värikasetteja, kyniä tai USB-muisteja, Toimistosavotta on paikallinen kumppanisi toimistotarvikkeiden keskitettyyn hankintaan.

Saat meiltä kätevästi samalla toimistotarviketilauksen yhteydessä myös Juhla Mokka kahvit ja UHT-maidot toimistosi taukotiloihin. Oletko esimerkiksi koskaan ajatellut miten kallista ja aikaa vievää on hakea toimiston kahvit ja maidot kesken työpäivän lähikaupastasi? Voit tilata koko valikoiman tuotteita kätevästi suoraan yhteyshenkilöltäsi puhelimitse tai sähköpostilla. Tavarat toimitetaan nopeasti,  pääsääntöisesti aina seuraavaksi arkipäiväksi suoraan tilaajan osoitteeseen.

Hinnoittelumme on kilpailukykyistä ja palvelumme joustavaa. Tunnemme tuotteemme, asiakkaamme sekä asiakkaan tarpeen joten näin ollen asiointi on nopeaa ja sujuvaa. Meiltä voit aina tilata tarvikkeita idealla ”sitä samaa tuotetta mitä viimeksikin tuli”. Tutustu tarvikekuvastoomme alla olevan sähköisen linkin kautta. Painettuja kuvastoja löytyy myös toimistoltamme ja toimitamme niitä Teille mielellämme tutustuttavaksi.

 

      

Back To Top