skip to Main Content

Tutustu Konica Minoltan uusiin i-sarjan monitoimilaitteisiin

Tutustu Konica Minoltan Uusiin I-sarjan Monitoimilaitteisiin

Tutustu Konica Minoltan uusiin i-sarjan monitoimilaitteisiin

Uudessa i-sarjan monitoimilaitteissa on upea ja helppokäyttöinen käyttöliittymä, vahva tietoturva, laitteet ovat erittäin tehokkaita ja ympäristöystävällisiä.

Toimintavarmat ja helppokäyttöiset monitoimilaiteratkaisut takaavat tietoturvallisen ja ympäristöystävällisen toiminnan. i-sarjan monitoimilaitemallisto ilahduttaa visuaalista silmää ja modernin käyttöliittymän avulla laitteen ratkaisut ovat nopeasti ja helposti käytettävissä. Laitteen tietoturvapalvelut suojaavat yrityksiä tietovuodoilta ja haittaohjelmilta. Etäpalvelu ja kestävät osat maksimoivat laitteiden käytön. Tulosta, skannaa ja kopioi laadukkaasti, ympäristöystävällisesti ja tietoturvallisesti.

bizhub-i-Sarja-esite

Lisätietoja:

Marko Ruuskanen
Toimistosavotta Oy
puh. 040 411 4703
marko.ruuskanen@toimistosavotta.fi

Konica Minolta

Konica Minolta kehittää ja tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ratkaisuja digitaaliseen työympäristöön, IT-ympäristöihin ja ammattitulostamiseen. Konica Minoltan viidessä tutkimus- ja kehityskeskuksessa Euroopassa innovoidaan asiakkaille uusia parempia ratkaisuja, jotka yhdistävät älykkään palvelun ja teknologian. Yrityskulttuurin keskiössä on asiakas, joiden kanssa asioita katsotaan uusista näkökulmista ja ideoidaan oikeat ratkaisut liiketoiminnan kehittämiseen.

Konica Minolta tarjoaa tehokkaita ratkaisuja ja hallinnoituja palveluita IT- ja pilviympäristöihin sekä tietoturvaan liittyen. Tutkimuslaitos IDC MarketScape on nimennyt Konica Minoltan johtavaksi älykkäiden monitoimilaitteiden tarjoajaksi, joka kuvastaa yrityksen vahvaa ratkaisu- ja palvelutarjoamaa tulostusympäristöihin. Konica Minolta tarjoaa vahvana kumppanina ammattitulostusmarkkinaan liiketoimintakonsultointia, huipputeknologiaa ja ohjelmistoja. Yritys on vakiinnuttanut asemansa tuotantopainokoneiden markkinajohtajana Euroopassa ja muualla maailmassa.

Konica Minoltan markkinaosuus värimonitoimilaitteissa Suomessa on 22,6%. (Lähde: infoSource)

markkinaosuudet-2018konicaminolta-markkinaosuus-2018

Erityisesti värimonitoimijärjestelmissä Konica Minolta on vahva. Neljästä
myydyimmästä värilaitteesta 3 on ollut Konica Minolta.

 

 

Back To Top