skip to Main Content

virtual drupa -tapahtuman ovet auki 20.-23.4.2021

Virtual Drupa -tapahtuman Ovet Auki 20.-23.4.2021

 

Konica Minolta esittelee viimeisimpiä innovaatioita ja osallistuu useisiin verkkoistuntoihin drupa-2021 -digitaalitapahtumassa 20.-23. huhtikuuta 2021, jonka Messe Düsseldorf järjestää ylläpitääkseen vauhtia seuraavaan vuonna 2024 järjestettävään drupaan. Neljän päivän aikana Konica Minolta esittelee tuotteita, työnkulkuja ja markkinanäkymiä graafisen teollisuuden eri alueilta globaalille painoyhteisölle.

 

Vahvojen kumppanuuksien rakentaminen nopeasti muuttuvassa maailmassa on keskiössä Konica Minoltan roolissa virtuaalitapahtumassa, jossa on kolme eri aluetta – konferenssi, verkostoituminen ja näyttely. Sisäänpääsy on maksuton.

Virtual.drupa tarjoaa mahdollisuuden tavata chat- ja videokokousten avulla. Messuilla on myös päivittäinen konferenssiohjelma, jossa on viisi erilaista drupa-hotspotia. Tämä tarjoaa alustan ajatusten ja tiedon vaihtoon puheiden, esitysten, keskustelukierrosten ja live-istuntojen avulla tulevaisuuden aiheista ja trendeistä.

”Tämä ”virtual.drupa” tarjoaa meille tärkeän alustan vahvistaa sitoutumistamme painoteollisuuteen”, kertoo Olaf Lorenz, Konica Minolta Europen kansainvälisen markkinoinnin johtaja. ”Nyt jos koskaan on tärkeää olla asiakkaidemme puolella rakentamassa vahvaa kumppanuutta ja edesauttaa tulevaa liiketoimintaa yhdessä. Globaalina teknologiajohtajana olemme sitoutuneet auttamaan asiakkaitamme pohtimaan tulevaisuuden mahdollisuuksia yhdessä.”

Lisätietoja: 

Marko Ruuskanen
Toimistosavotta Oy
040 411 4703
marko.ruuskanen(@)toimistosavotta.fi

Back To Top