skip to Main Content

WorkplaceHub: yksinkertaista IT-toiminnot

WorkplaceHub: Yksinkertaista IT-toiminnot

Voit työskennellä haluamallasi tavalla. Teet töitä omilla ehdoillasi. Se antaa vapauden. Se on tehokas. Se on yhdistetty. Kuulostaako hyvältä? Sitä se juuri on.

Nykyään tietomäärät kasvavat jatkuvasti ja tekniikat ovat yhä monimutkaisempia, joten yrityksesi kohtaa monia haasteita, kun työntekijät työskentelevät entistä enemmän mobiililaitteilla, tietoturvastandardit kiristyvät ja eri järjestelmiä on päivitettävä säännöllisesti.

Entä jos yrityksesi järjestelmä rikkoutuu?

Kun olet varautunut kaikkiin IT-ympäristöösi liittyviin ongelmiin, voit olla rauhallisin mielin – ja sinulla on enemmän energiaa ja aikaa keskittyä tehtäviin, jotka todella ovat tärkeitä liiketoiminnallesi.

Kuvittele ympärillesi rakennettu teknologia: Konica Minoltan Workplace Hub

Tähän asti järjestelmien yhteensopivuus on ollut yksi suurimmista esteistä työn tuottavuudelle. Yhdistämällä työpaikan IT-infrastruktuurien eri osat Workplace Hub poistaa tämän esteen ja tarjoaa älykkäät palvelut. Se helpottaa organisaation tarvitseman IT-ympäristön suunnittelua, hallintaa ja kasvattamista. Sen avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin mistä tahansa laitteesta tai sijainnista riippumatta. Se asettaa ihmiset hallitsemaan teknologiaan. Se on IT sinun ehdoillasi.

Workplace Hub

Työmaailma muuttuu. Sen pitäisi keskittyä ihmisiin ja yrityksiin eikä päinvastoin. Workplace Hub on IT sinun ehdoillasi.

Edut

WorkplaceHub koostuu useista työkaluista, joiden avulla voit parantaa tietotekniikan hallintaa. Se yhdistää hallinnan, yhteistyön, tekniikan ja tuen yhteen kattavaan IT-ekosysteemiin. Konica Minolta on kehittänyt IT-palvelualustan, jonka tavoitteena on tarjota yrityksille tehokasta yhteistyötä vahvojen teknologiakumppaneiden, kuten Hewlett Packard Enterprise, Sophos ja Microsoft, kanssa.

Vähennä IT-järjestelmien monimutkaisuutta

Vähennä IT-järjestelmien monimutkaisuutta

Paranna tiimisi tehokkuutta

Paranna tiimisi tehokkuutta

Optimoi IT-kulusi

Optimoi IT-kulusi

Turvaa kaikki tietosi

Turvaa kaikki tietosi

Kiinnostuitko? Jos, Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

Back To Top