top of page

Toimistosavotan tarina

Toimistosavotta on perustettu keväällä 2008. Samaisena keväänä uraansa aloitti myös samojen tuotteiden parissa ja samalla paikkakunnalla nuori ja nälkäinen myyntimies. Yhteensattumien kautta tämä sama henkilö aloitti keväällä 2022 yrittäjänä Toimistosavotassa.

 

Yrittäjä Ville Karttusella on pitkä kokemus alalta ja asiakkuuksien hoitamisesta Etelä-Savon talousalueella. Intohimona asiakkaiden työergonomian parantaminen sekä toimivan työarjen toteuttaminen kalusteratkaisujen osalta aina toimistotarvikkeiden jakeluun saakka.

Missiomme ja arvomme

Olemme olemassa asiakasta varten, paikallisesti, lähellä ja reagoiden nopeasti aina tarpeesta valmiiseen kokonaisuuteen asti. Hoidamme itse koko ketjun suunnittelusta asennukseen saakka. Kokemuksesta tiedämme, että henkilökohtaiseen palveluun kannattaa panostaa ja toimiva työarki on keskiössä.

 

 

 

 

Me uskomme, että kustannustehokkuus on avainasemassa. Kalustehankintojen ei tarvitse olla iso ja kallis kokonaisuus. Juuri oikeat tuotteet oikeaan käyttötarpeeseen takaavat parhaan lopputuloksen. Oikeilla ratkaisuilla saadaan työympäristöstä viihtyisä ja siellä tekevistä ihmisistä hyvinvoivia. Työergonomiaa parantamalla työntehokkuus kasvaa ja ihmiset voivat paremmin.

Asset 5_2x.png

Asiakkaitamme Etelä-Savossa

bem-logo.png
bottom of page